Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Posljednja kuharica koja će vam ikad trebati

Mama zna-Suzy Josipović RedžepagićNova kuharica Suzy Josipović Redžepagić, „Mama zna konačno je u pretprodaji. Skoro 12 godina nakon prvog izdanja kuharice za koju knjižare diljem Hrvatske jednoglasno kažu da je najtraženija knjiga od dana kad se rasprodala, izašlo je novo izdanje koje je u prva 24 sata prodaje ostvarilo rekordne brojke. Naime, prodala se trećina ukupne naknade u samo jednom danu.

„Dobro došli u kuhinju jedinstvene i neponovljive Suzy Josipović Redžepagić. Udobno se smjestite i prepustite bogatim mirisima i okusima kojima obiluju njezina jela. Neka su hrvatska, neka francuska, neka pak azijska, ali sva su iz srca. Postavite stol, okružite se najmilijim vam ljudima i jelima poručite sve što ne možete pretočiti u  riječi“ rečenice su na koricama ove kulinarske enciklopedije.

U ovom proširenom i dopunjenom izdanju nezaobilazne „Kuharice mama zna“ pronaći ćete 600 provjerenih slanih recepata kojima je ispričana nježna priča o ljubavi, toplini i snazi koju donose obitelj i prijatelji.
„Nešto novo, nešto staro i nešto posuđeno, naravno! Ali zato sve isprobano nebrojeno puta i začinjeno s puno ljubavi, zanosa i strasti bez kojih, uostalom, nema ničega što vrijedi.“

Suzy Josipović Redžepagić autorica je nekih od najprodavanijih domaćih kuharica posljednja dva desetljeća, sveprisutna javna ličnost, te, prije svega, majka. Kuharica „Mama zna“ sakuplja 600 slanih recepata koji su obilježili njezin život. Suzy je ljubav prema kuhanju naslijedila od svoje majke od koje i potječe većina njezinih recepata, a svoju ljubav nastoji prenijeti kako svojim prijateljima i obitelji, tako i čitateljima.

Mama-zna-1200pix

Planiran početak isporuke je oko 10. studenog, a knjiga se u pretprodaji može naručiti na stranicama Mozaik knjige, nakon čega će biti dostupna u prodaji u knjižarama diljem Hrvatske.

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *