Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Oscarom zavladao glamour!

oscarNa dodjeli Oscara u nedjelju, zaista je vladao pravi glamour, ne zamo za kamere, već i za sve gledatelje. Jessica Chastain je bila jedna od prvih koja se pojavila sa svojim dečkom, Gianom Luca Passi de Preposulo, a sa njima je došla i njezina baka. Više od nekoliko sudionika zastalo je kako bi je detaljno promotrili, a ona je zablistala u haljini Armani optočenoj kristalima.

„Njezin dečko je sretan čovjek,“ rekao je jedan gost. Jessica Chastain se našla samo dva koraka dalje iza Amande Seyfried, a zatim je viknula njezino ime i zgrabila je oko struka: „O, moj Bože. Elizabeth (Stewart, njihova stilistica) mi je rekla kako nosiš McQueena i ja sam poludjela. Prekrasna je,” naglasila je.

„Jessica i ja nismo pretjerano izbirljive“, nadodala je Amanda.

Glumica Anne Hathaway koja je nominirana za najbolju sporednu žensku ulogu je ipak malo više izbirljiva. Za svoju Pradinu haljinu je rekla: „Do prije dva sata nisam znala što ću odjenuti. Probala sam na tonu haljina, a na kraju dana, ova me ipak očarala svojom jednostavnošću. Ovo će možda zvučati čudno, ali ja imam 30 godina i u ovoj haljini se tako i osjećam i to je vrlo pozitivna stvar. Osjećam se sretno- noseći je,“ pojasnila je.

„Hajde, dođi djevojko, izgledaš prekrasno“, uzviknuo je Bradley Cooper dok je prošao kroz prelijepu kolegicu u filmu „Silver Linings Playbook“ Jennifer Lawrence i pokazivao na svoja prsa. „Iako sada svi koji su gledali TV misle da sam rekao „pokaži mi svoje grudi“, nasmijao se.

Unatoč nepristojnom razgovoru, Lawrence je sa samopouzdanjem nosila svoju prekrasnu Diorovu baletnu haljinu.

Znala sam da je ona prava,“ rekla je. „Mislim, morali smo je suziti za šest inčeva jer je izgledala smiješno, mislim i dalje je smiješna, ali je volim.“ Međutim, ona je i sama gladovala. „Totalno sam zaboravila na hranu i sada umirem od gladi. McDonalds je točno tamo,“ rekla je pokazujući preko ulice. „Može li mi netko donijeti jedan Happy Meal? Mogu jesti i u kupaonici.“

Naomi Watts je nosila prekrasnu metalik šljokičastu haljinu. „Vrlo je moderna, pomalo arhitektonska,“ rekla je najbolje nominirana glumica. Na neki način se osjećam kao Chrysler Building.

Iako je nakit kod većine bio diskretan (osim Tiffany ogrlica kod Anne Hathaway i Harry Winston narukvica kod Jessice Chastain), neke djevojke si nisu mogle pomoći sa posuđenim blještavilom. „Ja ih nosim sa strahopoštovanjem,“ izjavila je Zoe Saldana noseći Neil Lane dijamantne prstene na svakom drugom prstu. „Dijamanti su ponekad zaista najbolji prijatelji djevojkama.“

Quvenzhane Wallis, koja je nosila dijamantne cvjetne naušnice ( ovo je ForeverMark,“ naglasila je pokazujući na svoje uši) činila se veoma zavodljivo i glamurozno.

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *