Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Obojite jesen noktima!

Drage naše čitateljice, s obzirom da nam je jesen pred vratima, većina vas vjerojatno misli kako sve vatrenije i jače boje treba pospremiti u ormar i pripremiti se za ovo tmurno godišnje doba. Vjerojatno planirate i nokte obojiti u neku tamnu boju kako se ne bi isticali. No, mi želimo da se ističete jer vi dobro znate kako za nas prolaze samo glamurozne boje. Ako ste se ipak odlučili za neke tamnije nijanse, evo par ideja kako ih ukrasiti, a da ostanete glamurozni. A mi vjerujemo da će one naše najvjernije čitateljice poslušati naše savjete i dokazati svima da i jesen može biti šarolika.

 

Svim ljubiteljicama mačkica, definitivno pristaje ova kombinacija. Izmiješane zlatna i crna nijansa pun su pogodak, a samim time pokazujete svojim dečkima kako sa vama nema šale jer bi ih inače ova umiljata maca mogla ogrepsti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova japanska kreativnost može doći do izražaja samo na dugim noktima. Nama se jako sviđa jer izgleda baš poput sushija, stoga ni slučajno nemojte kratiti nokte, vrijeme je za nešto novo.

 

Tko kaže da tamnije nijanse ne mogu biti glamurozne? Samo dodate par šljokica i mi ćemo biti zadovoljni.

 

Čim šarenije, to bolje! Samo jedna od ovih kombinacija dovoljna je da se ističete, a ako se ipak odlučite da je svaki nokat različit, mi smo tu da vas podupremo.

 

Sigurno ima i onih među vama koje jednostavno vole dizajnerske marke. Nemojte se sramiti jer ovi „modni znakovi“ odlično izgledaju na noktima, a ako ih stavite, samo potvrđujete kako volite upravo te brandove.

 

 

Evo nam i jedne nježne svijetlije nijanse koja nikako nije obična. Dok šetate gradom, a po vama pada pravo jesensko lišće, ovi nokti će se definitvno uklopiti u tu cijelu sliku.

 

Ovi nokti su jedni od naših omiljenih jer po sebi imaju zbilja svega. Svaki nokat je poseban na svoj način, a znate kako mi kažemo, važno je da ste drugačijii to je već sasvim dovoljno.

 

Tko je rekao da plava boja ne odgovara uz narančastu? Ovi nokti su toliko prekrasni da smo mi ostali bez teksta. Kako i ne bi kad nas ovo oko tako pomno prati.

 

Šokirajte svijet! Jednom je netko rekao da je jedino u ljubavi i ratu sve dopušteno. Ali mi vas na temelju ove slike želimo uvjeriti da je ipak i na noktima sve dopušteno.

 

Obožavamo ovu mješavinu boja, ipak su to boje naše domovine, uz malen dodatak crne. Sviđa nam se!

 

Roza i ljubičasta boja nikada nisu i nikada neće biti dosadne. A tek kada se spoje, nema ljepše kombinacije. Još dodate pokoju pahulju i mi smo prezadovoljni.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *