Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Novi spot Marine Tomašević

Prošlih dana, na paklenoj vrućini u Donjoj Stubici, točnije, u predivnom ugostiteljskom gospodarstvu »Majsecov mlin», Marina Tomašević snimila je svoj novi video uradak za pjesmu PJESMA SI MOJE DUŠE. Partner u spotu bio joj je naš proslavljeni prvak hrvatskog glumišta Goran Grgić, koji u spotu na jedan vrlo uzbudljiv i zreo način zavodi Marinu.

Marina i ja dugogodišnji smo dobri prijatelji i odmah sam pristao glumiti u njenom spotu. Izuzetno je cijenim kao pjevačicu, ženu i vrhunskog profesionalca. Drago mi je da je u ovom spotu istaknula svoj «fajterski» dio sebe. Ona je dama koja traje puno godina na sceni i lijepo mi je glumiti s njom zavodnika koji ju osvaja..

Marina što je starija to je mlađa i za ovu priliku dala nam je odgovor zašto je odabrala Gorana Grgića za svog partnera u spotu.
-       Gorana poznajem dugi niz godina i jako ga cijenim kao glumca i prijatelja. Ono što me, između ostalog, potaklo da mi bude partner je činjenica da se on jednako sviđa i ženama i muškarcima. Da je sjajan zavodnik potvrdio je i u spotu…bilo mi je vrlo ugodno snimati sa njim.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *