Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ljubav je vodilja prekrasne Ane I popularnog Jole

11Hladne jesenske noći priželjkuju toplu ljubav i zagrljaj. Prekrasna pjesma Ljubav nam je vodilja razbudit će strasti i zagrijati srca. Sve popularniji bend Macao u suradnji s splitskim slavujem Joleom predstavljaju novi hit i video spot koji će razbuditi regiju.

“Pjesma je ljubavnog karaktera s dozom patnje, govori o dvoje ljudi koji nisu mogli ostvariti svoju ljubav. Iako nam je privatna situacija drugačija, vjerujem kako smo se Jole i ja dobro snašli na snimanju te da smo prenijeli pravu emociju!” – izjavila je glazbenica Ana Pavić i dodala: “Čast mi je bila raditi s ovako velikim profesionalcem, jedno novo i bogato iskustvo!”

Glazbu i tekst za pjesmu Ljubav nam je vodilja potpisuje Žarko Luketina Žare. Pjesma je ljubavnog karaktera, novijeg pop zvuka. Snimana je u studiju Lea Škare u Splitu dok aranžman i mastering potpisuju OXY studio. Spot je sniman u omiljenom zagrebačkom središtu, klubu H20.

Nakon 9 godina postojanja livanjski Macao band izdao je svoj album prvjenac u izdanju Croatie Records. Na albumu se nalazi 12 pjesama. Pjesma „Naša priča“, po kojoj se i zove album, prvi je put izdvedena na Melodijama Mostara 2011. i odnijela je treću nagradu publike. Novi album čiji je producent izvrsni Tomislav Maleta – Tona moguće je pronaći u svim poslovnicama Croatia Records i prodajnim mjestima u Hrvatskoj.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *