Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Smješni frajeri su puno bolji u krevetu

smjesni_frajeri_02Stiže dobra vijest za sve šaljivdžije: prema najnovijim znanstvenim istraživanjima, apsolutni ste kraljevi igre pod plahtama!

Studija vođena istraživačima Sveučilišta u Albaniji došla je do zaključka da su žene izglednije odabrati seks sa muškarcem koji ih nasmijava i da su veće šanse da će češće inicirati seksualni odnos te fizički više uživati u njemu.

Također, žena će se osjećati i zaštićenije i biti više predana svom muškarcu ukoliko je on zna iskreno zabaviti i nasmijati. Ukratko, smješni frajeri su zapravo najbolji ljubavni partneri!

Antropolozi objašnjavaju da je tome tako jer su ljudi sa dobrim smislom za humor općenito atraktivniji kao partneri i samim time su i uspješniji u parenju.

To se posebno odnosi na muškarce koji koriste humor kako bi privukli ženu, budući da je smisao za humor jedna od najpoželjnijih osobina koje žene traže kada biraju partnera.

Mi žene stvarno ne tražimo mnogo, samo da nas netko dobro nasmije, a nije ništa više seksi od muškarca koji zna kako nam izmamiti suze na oči – od smijeha!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *