Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Njega kože lica u pubertetu

lice_olival_njegaMladi nisu u nimalo zavidnoj situaciji kad je riječ o njezi kože u pubertetu.  No, njega kože tinejdžera ipak zahtjeva drugačiji pristup. Ulaskom u pubertet  organizam mijenja svoju hormonsku strukturu uzrokujući neugodnu pojavu prištića, mitesera i akni. Koža je u ovom periodu osjetljiva i promjenjiva te se relativno dobro sama obnavlja. Međutim, najviše problema na koži nastaje zbog hormonskih promjena  i prehrane. Zato je potrebno dobro analizirati i dijagnosticirati kako se boriti s tim problemom. Kućna njega kože tinejdžera i odlazak u kozmetički salon je neophodnan ako želimo riješiti problem nečiste kože. Potrebno je stvoriti naviku osnove njege lice koje, kad tinejdžeri usvoje, mogu uz male prilagodbe koristiti cijeli život.

Osnovnu njega lica bi se trebala raditi svaki dan

Čišćenje lica  ujutro i navečer nikada se ne bi trebalo preskakati bez obzira koliko ste umorni. Posjet kvalitetnom i educiranom kozmetičaru je također osnova kvalitetne njeg kože. Kvalitetna analiza i dijagnostika problema može riješiti svaki problem prištića i akni. Tretmani u kozmetičkom salonu bi se trebali sastojati od kvalitetnog čišćenja kože bilo manualnom metodom ili ultrazvučnim čišćenjem. Dok različitih tretmana njege masne kože  pomažu u bržem zacijeljivanju i oporavku.

Athena kozmetički studio je dizajnirao tretman čišćenja lica tako da očisti i izliječi upalne procese u koži. Tretman čišćenja lica u kozmetickom studij u započinje dijagnostikom kože , analizom. Tretman nudi višestruku prednost jer pravilnom dijagnostikom problema kože možemo kvalitetno odrediti u kojem smjeru ćemo ju njegovati. Njega kože preparatima bogatih hranjivih sastojaka, koži će pomoći da ona postane blistava, uravnotežena i čista. Za sve one koji se bore s osjetljivom ali i problematičnom kožom, najbolje je rješenje tretman ultrazvučnog čišćenja lica. Riječ je o dubinskom ultrazvučnom čišćenju. Funkcija ultrazvuka je višestruka, skidanju odumrlih stanica, omekšavanje i uklanjanju mitesera, te smanjenu proširenih pora.

Dermatolozi posebnu pažnju posvećuju najučinkovitijim tretmanima za njegu lica tinejdžera. Na jedinstveni način uz kvalitetnu dijagnostiku posebno targetira  i pomaže u rješavanju problema akni , mitesera i prištića kod tinejdžera.

 

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *