Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ne propustite klapske večeri utorkom u Green Gold Clubu!

unnamed (9)Nova zanimljivija i glazbeno dojmljivija klapska priča! Najatraktivnije mjesto noćnog života metropole Green Gold Club priprema vam nove i drugačije klapske večeri utorkom. Uživajte u izvornim ‘a capella’ izvedbama, dalmatinskim klasicima, kao i obradama popularnih pop i rock skladbi.

Sve to iz instrumenata i naravno glasova jedne od najpoznatijih klapa – klape Kampanel!

Nakon odličnih singlova ‘Moja jube, lipi cvite moj’ i ‘Ovo je ono’ u izdanju Hit Recordsa, koji su zaradili odlične reakcije publike i glazbenih kritičara, biseri klapske glazbe, dečki iz Kampanela, svoju su glazbenu vrijednost dokazali i na nedavnom koncertu Harija Rončevića gdje su nastupili kao posebni gosti a zaradili su ovacije prepune koncertne dvorane Lisinski.

Stoga ne propustite prigodu uživo poslušati neke od najromantičnijih skladbi u ‘a capella’ izvedbi! Svi glazbeni putevi vode dakle u Green Gold Club, glavni glumci su klapa Kampanel, vrijeme radnje je utorak od 21:00 sat – a odličan koncert i zabava zagarantirani!

Budite i vi biti dio klapskih večeri i izuzetnog prostora Green Gold Cluba, svakog utorka uz nezaboravne klapske pjesme i društvo iz Kampanela. Vidimo se već sutra 14. listopada  2014.!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *