Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Napokon- Mate Mišo Kovač!

miso_kovacZaokružite 11. travnja u svojim kalendarima: tog dana se na velika vrata u Split vraća kralj hrvatske glazbene scene - Mate Mišo Kovač! Najavljen je njegov koncert u Spaladium Areni, organizator koncerta očekuje obaranje rekorda posjećenosti ove dvorane, a nas ne bi čudilo da bude potreban i dodatan termin, jer ulaznice bi po puštanju u prodaju mogle planuti!

Mišo, rođeni Šibenčanin sa zagrebačkom adresom, tvrdi da ga je Split stvorio jer je, kako sam kaže, 25 puta napunio Gripe i 5 puta je pobijedio na Splitskom festivalu. Na pozornici u Spaladiumu će mu se pridružiti kći Ivana.

- Pjevam kome hoću i kad hoću, a mene je Split stvorio i ovaj nastup će biti poseban – rekao je legendarni Mišo pred koncert u Spaldiumu.

Organizator koncerta je manager Florijan Kordić, do sada poznat po suradnji s pjevačem Ivanom Zakom. Najavio je da će ulaznice preko sustava Adriaticket biti puštene u prodaju u četvrtak, s tim da će prva tri dana prodaje biti samo na blagajni Spaladiuma i to po posebnoj nižoj cijeni.

Mišo je nedavno održao dva koncerta u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog, bili su to događaji za pamćenje, a sada se vraća publici koja ga je podigla svome Splitu i Dalmaciji, te uz goste iznenađenja obećava feštu za pamćenje.

Foto: Press

Video: YouTube

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *