Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Najavljujemo komediju godine

1219803 ? THE WEDDING RINGERIako do 2015. godine ima još par mjeseci i gotovo cijelo jedno godišnje doba, već danas vam predstavljamo film koji u kina stiže sredinom mjeseca siječnja i koji već sada možemo okarakterizirati kao jednom od najiščekivanijih komedija u narednih 365 dana! Radi se o „Gospodaru vjenčanja“ (The Wedding Ringer), urnebesnoj (prostačkoj) komediji s Kevinom Hartom, Joshom Gadom i zvijezdom televizijske serije „Teorija velikog praska“ („The Big Bang Theory“) Kaley Cuoco-Sweeting u glavnim ulogama!

Doug Harris (Josh Gad) simpatičan je, ali društveno asocijalan mladoženja s velikim problemom: njegov dan vjenčanja opasno se približava, a on još uvijek nema kuma. Uz nešto malo manje od dva tjedna koliko mu je preostalo do ženidbe s djevojkom njegovih snova (Kaley Cuoco-Sweeting), Doug potraži pomoć Jimmyja Callahana (Kevin Hart) vlasnika i Predsjednika Uprave tvrtke „Kum d.o.o.“ – kompanije koja osigurava lažne kumove za vjenčanja mladoženjama kojima su isti potrebni. Ono što slijedi je nevjerojatna humoristična šarada dok njih dvojica pokušavaju uspjeti u svojoj prevari, ali i činjenica da se između dvojice do jučer nespojivih tipova rađa pravo prijateljstvo…

1219803 ? THE WEDDING RINGERFilm „Gospodar vjenčanja“ režirao je Jeremy Garelick, a uz njega scenarij za film napisao je i Jay Lavender (njih dvojica potpisnici su scenarija za odličnu komediju „Prekid“ s Vinceom Vaughnom i Jennifer Aniston u glavnim ulogama).

Iako film „Gospodar vjenčanja“ u domaća kina paralelno s ostatkom svijeta dolazi već 15. siječnja, zbog nevjerojatne količine (prostačkog) humora, široke lepeze otkačenih likova i zanimljive radnje koja gledatelje praktički od prve sekunde uvuče u priču, već sada možemo reći da nas očekuje jedna od najboljih komedija godine!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *