Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Poznato modno događanje slavi 20. jubilarno izdanje

Od 27. do 31. listopada hrvatska modna scena živjet će u znaku jubilarnog BIPA FASHION.HR-a. Pet dana trajanja, šesnaest modnih revija, nova dizajnerska imena i najpoznatiji autori  hrvatske modne scene obilježit će 20. po redu  FASHION.HR čiji je značaj i ove sezone prepoznala BIPA  u kontinuitetu podržavajući razvoj modnih brendova kroz ovaj projekt.

BIPA FASHION.HR 27_31_10_2015 (1)

 

U  svim dosadašnjim izdanjima FASHION.HR se trudio postaviti visoke standarde izvrsnosti u svim segmentima modne produkcije i dizajna,  te okupiti niz eminentnih dizajnerskih imena, a tome u prilog  svjedoče i brojna velika dizajnerska imena koja su se predstavila na FASHION.HR platformi. Već 19 sezona zaredom organizacijski tim FASHION.HR stvara bajkovite okvire koje publiku ostavljaju bez daha.

U tom periodu lokacije poput instalacije Pozdrav Suncu u Zadru, različiti  pogoni napuštenih tvornica, Muzej suvremene umjetnosti, te paviljone Zagrebačkog velesajma, FASHION.HR je uspješno transformirao u velebne piste stvarajući neke od najimpresivnijih modnih scenografija u Hrvatskoj ikad. Najpoznatija hrvatska plaža Zlatni rat bila je nezaboravna i jedinstvena modna kulisa tijekom četiri godine cruise izdanja u Bolu na otoku Braču, a nastavak te ljetne priče u romantičnom zagrebačkom parku Tomislavac također je očarao mnoge posjetitelje, ali i turiste. Za 20. jubilarno izdanje BIPA FASHION.HR priprema niz novih iznenađenja kako bi i ovog puta na vrhunskom  nivou predstavili najbolje od hrvatske mode.

BIPA FASHION.HR 27_31_10_2015 (2)

U pet dana trajanja najpoznatiji hrvatski  dizajneri poput Ivice Klarića, ELFS-a, eNVy rooma, Ivice Skoke, Aleksandre Dojčinović, Ana Marie Ricov, Martine Felje, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marine design, Krie design, Morane Krklec, HEDRA by Ana Jagić, Ane Bogdan i Vesne Spose još će jednom pokazati svoje nove modne vizije za nadolazeću sezonu. Pobjednica ovogodišnjeg natječaja LIFT by Perwoll Suzana Koprivnjak, kao najbolja mlada dizajnerica u regiji, prvi će put nastupiti na BIPA FASHION.HR-u, a svoju prvu kolekciju ove će sezone predstaviti Martina Budek, novo ime na modnoj sceni.

„Nakon 20 uspješnih sezona, izuzetno sam ponosan na brend koji smo stvorili i na ono što predstavlja na hrvatskoj, ali i regionalnoj modnoj sceni. U tom periodu poslovnog odrastanja, prošli smo nebrojene prepreke, ali ono što je danas ostalo kao sjećanje na taj proces su isključivo lijepe uspomene, puno realiziranih ideja, smijeha i prekrasnih ljudi koji sve ove godine čine veliku FASHION.HR obitelj. Istinski se trudimo na najbolji mogući način prezentirati našu modnu scenu i mislim da ovih 19 sezona iza nas pokazuje da smo u tome uspjeli. Potrudit ćemo se i ovim slavljeničkim izdanjem zadovoljiti mnogobrojnu publiku koja nas prati“, kazao je Vinko Filipić, osnivač i direktor FASHION.HR-a.

BIPA FASHION.HR 27_31_10_2015 (3)

Da podsjetimo, Bipa FASHION.HR po sezoni posjeti više od 5 000  uzvanika, te više od 200 akreditiranih medija koji generiraju preko 1 400 objava u nacionalnim medijima na godišnjoj razini. Ovim brojkama projekt pokazuje kontinuitet, snagu, ali i razinu percepcije opće  javnosti.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *