Lana Jurčević predstavila autorski album

Lana Jurčević ovaj vikend provela je radno predstavljajući svoj prvi autorski album.
U subotu je gostovala u emisiji Ples sa zvijezdama, a samo dan poslije, u prekrasnom zimskom vrtu Kraša, predstavila je novi, u cijelosti autorski album – Pobjede i porazi.

Da svoje pjesme i odnos s publikom proživljava prilično emotivno moglo se sinoć vidjeti već na prvoj pjesmi, nakon čijeg izvođenja je Lana, prožeta atmosferom i reakcijom publike, čak i zaplakala.
Bila je to večer puna emocija – mjeseci stvaranja doživjeli su kulminaciju jučerašnjim danom kada su pjesme puštene „u život“.

Kako je i sama izjavila, ovaj album „je njezina beba“, svaka riječ na albumu, svaka nota, svaki detalj potekao je od Lane, sve do sad proživljeno i preživljeno pretočeno je u cjelinu nazvanu „Pobjede i porazi“, pa je Lanina reakcija sasvim razumljiva.

“Ne mogu opisati osjećaj vlastitog stvaranja albuma; od svakog slova, tona, instrumenta i svake sekunde zvuka koji smo stvorili zajedno. Ovaj album je moja “beba”, moj život pretočen u svaku pjesmu. Iskreno i beskompromisno. I dalje je to pop, ali vrlo raznolik. – objasnila je Lana

Predstavljanje pjesama proteklo je točno onako kako sam zamislila, s dragim ljudima i mojom publikom.. Doduše, nisam planirala da će me emocije toliko obuzeti, ali to su stvari na koje čovjek ne može utjecati. Iskrenost je ono na čemu inzistiram štogod radila, a moja reakcija je rezultat iskrene sreće i intenzivnih emocija…kako zbog divne publike i ljudi koji su došli sa mnom podijeliti vrlo bitan trenutak u mom životu, tako i zbog pjesama, koje od sad kreću u vlastiti „život“ i nadam se da će naći svoj put do srca slušatelja.

Album „Pobjede i porazi“ dolazi u „slatkoj“ kombinaciji: uz multimedijalni CD koji sadrži 9 pjesama, tekstove pjesama te dva video spota, nalazi se i poseban odabir najfinijih Kraševih pralina.

Album potražite u prodaji u Konzumu te bombonijerama Kraš!


Donosimo i popis pjesama s albuma:

1. Što je moje što je njeno?
2. Nitko i ništa
3. Virus
4. La La Land
5. Oprosti mi
6. Zašto volim loše dečke
7. Zidine i hram
8. Što je moje što je njeno (uživo acoustic)
9. Bad boys
+ 2 Bonus video spota
Pridružite se i vi zajednici od 63000 Laninih fanova na facebooku

Kako zvuči Lanin novi album poslušajte u presjeku ovdje!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *