Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Lepa Brena oborila rekord gledanosti!

beki3

Gostovanjem u emisiji ‘Damin gambit’ na HTV-u uoči svog subotnjeg koncerta na stadionu u Krnjaku pored Karlovca na Dan žena, Lepa Brena oborila je rekord gledanosti spomenute emisije.

Prema danas objavljenim podacima agencije za istraživanje gledanosti TV Beat koja je osim uobičajenih zemaljskih kanala, u praćenje uključila  i 40.000 domaćinstava na iskon.tv platformi, Lepa Brena je svojim nastupom ostvarila rekordnu gledanost od 30 posto share-a što u prijevodu znači da je prošle nedjelje svaki treći Hrvat u svom domu gledao i slušao najveću balkansku estradnu zvijezdu.

Također, možemo pridodati kako je Lepa Brena također već jednom oborila rekord gledanosti na HTV-u kad je zadnji put gostovala kod Aleksandra Stankovića u emisiji „Nedjeljom u dva“, kad ju je gledalo preko milijun Hrvata u vrijeme ručka, što vrlo jasno svjedoči o njezinoj nesumnjivoj popularnosti kod hrvatske publike.

A uoči skorašnjeg subotnjeg koncerta, Brenu je dodatno i obradovalo kako je suvereno zasjela na prvo mjesto nacionalne top liste po prodaji ulaznica za njezine nastupe što je na svojim web stranicama www.eventim.hr objavio i najveći međunarodni prodavač karata, sustav Eventim.

-Hvala hrvatskoj publici na ovakvoj pažnji i interesu i to mi je još samo dodatni motiv da im se na koncertu ove subote doista odužim pravim spektaklom, istaknula je Lepa Brena koja već sutra sa ekipom od 40 glazbenika i plesača dolazi u Karlovac kako bi osobno sudjelovala u svim probama ovog najavljenog spektakla.

Foto: press

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *