Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Kome bolje stoji?

Salma Hayek Vs. Anne Hathaway

Salma Hayek uvijek je pažljivo birala dizajnere i njezini izlasci na crvenom tepihu bili su besprijekorni i vrijedni spomena. Ovu malu crnu haljinu sa resama od čuvene dizajnerice Stelle McCartney, glumica je nosila na dodjeli British Fashion Awards i može se vidjeti da je ovo savršena haljina za plesanje. Uvijek smo je smatrali vatrenom, a sada nam je to i dokazala.

selma
Anne Hathaway izgledala je u ovoj haljini veoma profinjeno. Nosila je ovu haljinicu sa resama još u srpnju za Late Show sa Davidom Lettermanom. Ona za razliku od Salme nije stavljala nikakav nakit te je nosila ruž boje usana.

anne

 

POBJEDNICA: Kada bi ova haljina mogla govoriti, uopće nema dvojbe da bi šaptala koliko voli dijamante na uhu prekrasne Salme. Salma definitivno pobjeđuje.

 

Liz Hurley Vs. Lady Gaga

Kada se 1994. Liz Hurley pojavila u ovoj nevjerojatnoj Versace haljini na premijeri Četiri vjenčanja i sprovod sa svojim dečkom Hugh Grantom, i ona i haljina izgledale su zaista glamurozno. Haljina je spojena sa nekoliko ogromnih zlatnih pribadača. Ovaj kultni dizajn čak ima i svoju stranicu na Wikipediji.

liz_hurley

 

 

Dakle, razumljivo da smo skoro pali u nesvijest kada smo vidjeli tu istu haljinu 18 godina kasnije na Lady Gagi. Da, dobro ste pročitali, 18 godina kasnije. I što je najzanimljive, zaista je izgledala odlično te je dokazala da ova haljina očito ne izlazi iz mode. Gaga je uz ovu haljinu spojila punk stil kada je uz nju ukomponirala crne ogromne platforme.

lady_gaga
POBJEDNICA: Iako je Lady Gaga zabljesnula u ovoj haljini, ona nikako ne može potući Liz Hurley koja je ujedno i sinonim za tu haljinu jer je ona postala tako popularna od kad ju je glumica prvi puta odjenula. To je bio jedan od najlegendarnijih izgleda ikada, a moramo priznati da su joj i čarape boje kože, koje je uparila sa haljinom, famozno pristajale u to vrijeme. Jednostavno, savršenstvo crvenog tepiha.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *