Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Klapa Rišpet izdala novi video

Klapa RIŠPET predstavlja atraktivan spot za novi ljetni singl Projdi mojom kalon! Čarobni krajolici i najljepši dijelovi Splita u pjesmi nostalgičnog karaktera vratit će nas u stara vremena i dočarati prekrasni ambijent tradicionalne Dalmacije!

klapa rispetZagreb, 07. svibnja 2013. – Dalmatinska klapa Rišpet predstavlja videospot za novi ljetni hit Projdi mojom kalon! Kadrovi za nostalgičnu dalmatinsku pjesmu, snimljeni na najljepšim lokacijama u Splitu koje oduzimaju dah, vraćaju nas u davna ljetna vremena stare Dalmacije.
Videospot za pjesmu Projdi mojom kalon sniman je na nekoliko bajkovitih lokacija u Splitu. Crkvica Sv. Nikole, prva vidilica na Marjanu –mjesto s najljepšim pogledom na Split, konoba Oštarija Viđakovi na splitskim Bačvicama te kale najstarije splitske četvrti Varoši atraktivne su lokacije koje su novoj pjesmi udahnule dušu.
“Ovo je pjesma o pomorcu koji se nakon dugog izbivanja vraća po svoju ljubav.

Prekrasnom vidilicom na Marjanu, splitskom konobom i kalama dočararali smo staru ljetnu priču i život kakvim su nekad živjeli naši stari.“ – rekao nam je producent i skladatelj pjesme Pero Kozomara.

Stihove ove nostalgične pjesme otpjevali su vrhunski glazbeni vokali Ivo Amulić, Jure Šaban Stanić, Damir Burić, Jure Bralić, Frane Jukić, Marin Čoko i Igor Visković. Tekst je napisao Krešo Ivić, aranžman Remi Kazinoti, a glazbu kao i uvijek potpisuje Pero Kozomara, ujedno producent i skladatelj klape, široj javnosti poznat kao tata klapske glazbe, autor hitova Ne more mi bit, Zora bila, Još ne mogu pristat volit i mnogih drugih.
Popularni Rišpet nastupit će na ovogodišnjem Splitskom festivalu koji se održava početkom srpnja na kojem ćemo imati prilike čuti još jednu novu pjesmu Čaća koju će otpjevati šetorica vrhunskih glazbenika, a za koju je stihove napisao poznati enigmatičar Robert Pauletić.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *