Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Kamo na djevojačku?

djevojacka_vecer_1Kada je u pitanju vaša djevojačka, zašto ne  biste razmišljali malo izvan okvira (a ne da je proslavite u nekom kafiću)? Postoji mnogo drugih, ugodnijih načina da se nađete sa svojim najboljim prijateljicama i proslavite nadolazeće vjenčanje. Sviđa nam se ideja da naučite nešto novo kao grupa, pogotovo ako će vam ta vještina dobro doći za vaše vjenčanje. Upišite neki tečaj zajedno, gdje ćete se još više povezati, i stvoriti iskustvo, jer to je korisno za sve koji su uključeni. Ovdje su tri naše omiljene ideje, koje možete uzeti u obzir za vašu djevojačku.

1)    Kušanje vina

Vaše prijateljice i vi, sigurno se volite naći na čaši vina, stoga to možete pretvoriti u iskustvo iz kojeg možete nešto i naučiti! Moglo bi biti jako zabavno da razvijete svoje nepce,  te otkrijete u kojoj vrsti vina uistinu uživate- i uvijek je korisno kombinirati hranu uz vino- pogotovo kada je u pitanju vaše vjenčanje. Možete čak napraviti i i izlet, te se uputiti u različite vinarije, kako bi stekli iskustvo. Nije loše ni da prenoćite u blizini i ostanete na doručku.

2)    Aranžiranje cvijeća

Tko ne voli svježe cvijeće? Tečaj za aranžiranje cvijeća mogli biste pretvoriti u prekrasan izlazak sa prijateljicama, pogotovo kada služite šampanjac i slatke poslastice. Osim toga, na kraju tečaja svatko odlazi sa poklonom za rastanak- prekrasnim buketom. Možete čak i vježbati svoje vještine, na način da aranžirate zahvalnice za vaše goste na vjenčanju.

3)    Tečaj kuhanja

Tečaj kuhanja je win- win situacija (u kojoj svi dobivaju)- možete proširiti svoje vještine u kuhinji, nasmijati se sa svojim prijateljicama, i jesti ukusnu hranu. Izaberite vrstu hrane u kojoj posebno uživate (npr. talijanska, francuska ili indijska), i naučit ćete kako prirediti ukusnu gozbu kod kuće. Također, nemojte se brinuti da sve bude savršeno: ako nešto pođe po zlu u kuhinji, to će samo izazvazi komičan smijeh.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *