Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Moja obitelj-sretna obitelj

U sklopu 12.Dječjeg sajma u Areni Zagreb održana je akcija Moja obitelj-sretna obitelj“  u organizaciji Udruge Moderna Hrvatska, suorganizatora sajma.

Akciji su se odazvati poznati roditelji sa svojom djecom: Joško Čagalj Jole, koji je ujedno i ovogodišnji ambasador Dječjeg sajma,  poznati nogometaš Dario Šimić, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus Drpić,  pjevačica i  buduća mama Neda Parmač, manekenka Iva Šarić Leko, nekadašnja Miss Universe Hrvatske Marijana Kužina te iluzijonist Luka Vidović modna dizajnericaAleksandra Dojčinović.

Sajam kao i svake  godine ima humanitarnu notu, a ovogodišnja akcija je bila u korist štićenika Kuće ljubavi koja djeluje pod Caritasom Zagrebačke nadbiskupije. Za njih se skupljala oprema za bebe, kolica, posteljina, odjeća, obuća, hranua, kozemetikua, pelene i igračke.

Djeca svih poznatih roditelja koji su se odazvali ovoj lijepoj akciji imali su zadatak nacrtati  svoju ”sretnu obitelj”, a najviše su se razveselili svečanoj torti ”Slatka tajna” koju je skupa sa ambasadorom Jolom mališanima dijelila direktorica sajma Maja Kojundžić.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *