Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Kako uzbuditi ženu kada se osjeća…

453_uzbuena_13431277411.    Njeno raspoloženje: Uzbuđena
Kada je prepuna adrenalina, njezinim tijelom kola tona hormona, zbog čega se ona osjeća kao da je u nekom bunilu. Možete taj osjećaj okrenuti u svoju korist: Priđite joj s leđa, omotajte ruke oko njenog struka, svoje međunožje prislonite čvrsto o njenu stražnjicu i dajte joj vruć poljubac u vrat. Vaš potez će probuditi dopamin u njenom organizmu koji će utjecati na centre za ugodu smještene u mozgu. Osjećaj ugode, uzbuđenja, topline koja se širi cijelim tijelom pogodno će utjecati na njenu želju za vama. Misija obavljena!

 

Upozorenje: Nikako nemojte…
Ponuditi je čašom vina. Vino će je opustiti i uzbuđenje će splasnuti. A vi biste mogli ostati kratkih rukava…

453_luckasta_13431277082.    Njeno raspoloženje: Luckasta
Kada se žena osjeća luckasto, želi da se igrate s njom. Ako vam to zvuči kao poziv da se primite „posla“, to vam tako zvuči zbog toga što to i je poziv na „igru“. Počnite škakljajući je ili lagano lupajući, kao da ćete je kazniti zbog njene neposlušnosti. Vaš cilj: spavati s njom, no također je držati nasmijanom i veselom jer humor je nevjerojatan afrodizijak. Jednom kada se počne smijati, čvrsto je uhvatite rukama za stražnjicu i privucite je prema svojim bokovima. Takvi pokreti simuliraju seks, što će u njenoj glavi pokrenuti neke prljave misli.

Upozorenje: Nikako nemojte…
Biti previše sarkastični. Žene vole dobar humor, no malo je potrebno da pretjerate.

453_oputena_13431277203.    Njeno raspoloženje: Opuštena
Možda neće biti spremna zaskočiti vas, no ukoliko se nalazi u ovom raspoloženju tada nije daleko od toga. Prvo, lagano je privucite k sebi, tako da vam bude naslonjena na prsa. Toplina koju joj prenosi vaše tijelo će osloboditi oxitocin, „hormon maženja“, koji će rasplamsati potrebu za intimnošću. Nakon nekoliko minuta lagano joj rukom prođite gore-dolje duž njenog boka – to će je uzbuditi. Zatim pustite da vam ruka luta unutrašnjom stranom njenog bedra, a nakon toga i sami znate što slijedi.

Upozorenje: Nikako nemojte…
Prebrzo je uhvatiti za stražnjicu ili grudi. Želi se opustiti, a ovakav izravan pristup bi je mogao otjerati.

453_umorna_13431277354.    Njeno raspoloženje: Umorna
Kako je micanje ono zadnje što joj je na pameti, saznanje kako je njena energija na nuli bi moglo biti baš ono što će vas osigurati od njenog odbijanja. Recite : „Naporan dan? Ha? Evo sjedni i opusti se.“ Tada joj podignite noge na svoje krilo i masirajte joj stopala- vaš dodir će je ugrijati.  Nakon nekoliko minuta, lagano se počnite kretati uzduž njenih nogu, prvo listovi, pa bedra. Dok dođete da bedra već će biti poprilično uzbuđena, a dalje i sami znate što slijedi.

Upozorenje: Nikako nemojte…
Ne čekajte predugo. Od ugode bi mogla zaspati kroz nekoliko minuta, stoga djelujte brzo.

453_potitena_13431277305.    Njeno raspoloženje: Potištena
Što god je razlog njene potištenosti, morate se riješiti toga, jer će u suprotnome „cviljeti i cviljeti“ o tome. Pitajte je o čemu razmišlja i dajte joj vremena da vam se povjeri. Pokazujući suosjećanje, dobit će dojam da ste na njenoj strani, što će rasplamsati njene romantične osjećaje i potaknuti njenu želju. Nježno je poljubite, tako da osjeti da brinete o njoj. Pogledajte je u oči i lagano prolazite prstima po licu, počnite je nježno ljubiti i nastavite maziti prstima. Vaši dodiri i poljupci će od nježnih postati zavodljivi i puni požude.

Upozorenje: Nikako nemojte…
Pokušavati rješiti njen problem. To bi je moglo još više razljutiti- ono što ona želi jest da je slušate.

453_pod_stresom_1343127725 (1)6.    Njeno raspoloženje: Pod stresom
Pitajte je zbog čega je pod stresom i to će samo povećati njenu frustraciju kada ponovno počne razmišljati o onome što je muči. Odvucite joj misli od stresne situacije, nudeći joj koktel ili izazivajući je na borbu u PS-u. Akcija će probuditi njene endorfine, a njeno stresno stanje će početi blijediti. Kada osjetite kako se njeno raspoloženje popravlja, stavite ruke na njena ramena i podignite joj ruke. Privucite je k sebi i odvucite joj pažnju poljupcem punim požude.

Upozorenje: Nikako nemojte…
Govoriti joj da se smiri. Poludjet će i optužiti vas za svoj osjećaj anksioznosti iako joj vi samo pokušavate pomoći.

453_ljutita_13431283897.    Njeno raspoloženje: Ljutita
Ako je ljuta na vas, a vi želite malo akcije, bolje vam je da se ispričate. Osjeti li vašu iskrenost, vjerojatno će joj biti žao što je bila tako gruba. Ljubazno je pitajte: „Kako mogu ispraviti to čime sam te naljutio?“  To bi je trebalo odobrovoljiti i omogućiti vam da joj se približite, zagrlite je i pritisnete uz sebe. Dok je još držite, nježno je odvedite do najbližeg kreveta ili trosjeda, polegnite je i nježno je počnite ljubiti po ruci, tražeći put do njenih usana.

Upozorenje: Nikako nemojte…
Pokušavati dokazati da ste u pravu. Što vam bolje zvuči: pobjediti u raspravi ili pobjediti u krevetu? Da,da…

 

Mel

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *