Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Glamour.hr vodi vas u Terme Olimia

Terme Olimia_Blagdanska idila_Praznik rada3Terme Olimia su idealan kraj za kratke ili duže odmore obitelji s djecom. Osim što u Termama uživaju i one najmanje bebe, od sada Terme Olimia nude i programe uz pomoć kojih će i roditelji osjetiti čari odmora.

Avanture na vodi za svakoga – od 1. svibnja 2014. otvorena i vrata trećeg kompleksa TERMALNI PARK AQUALUNA

Kao i svake godine do sada, tako i ove, pred Praznik rada u Termama Olimia svoja vrata otvara ljetni vodeni park Aqualuna. Bazen s valovima, vodeni spustovi, divlji zavoji te Aqua Jungle za najmanje na kojem djeca mogu doživjeti pravu vodenu avanturu – popeti se na vodenu zmiju, krokodila ili kornjaču, dovoljan su razlog za najuzbudljiviji provod blagdana. Za vrijeme Praznika rada dodatno će biti na raspolaganju i živopisan animacijski program koji će uključivati izradu ukrasa, te glazbeno – plesna natjecanja.

Posebna pogodnost odnosi se i na posebnu ponudu – djeca  mlađa od 12 godina prilikom trodnevnog boravka u Termama Olimia, a u razdoblju do 04.05.2014., dobivaju GRATIS boravak.

Uz navedeni Aqualuna, posjetiteljima su na raspolaganju još dva termalna kompleksa ujedinjena u Termama Olimia – bazeni u Wellness centru Termalia s novim toboganima za one najhrabrije, te najluksuzniji Wellness Orhidelia. Voda je ljekovita, bogata silicijem i ugodne temperature – od 24 do 36 stupnjeva, što je vrlo bitno za ugodan boravak djece.

Mokra i nasmijana djeca, a roditelji odmoreni

Terme Olimia_Blagdanska idila_Praznik radaZa obitelji s malom djecom od iznimne je važnosti sigurnost okoliša. Automobilski promet u krugu Terma Olimia je odvojen  od kompleksa toplica i smještajnih dijelova, zato u svakom kutku Terma Olimia posjetitelji mogu doživjeti potpuni mir, a šetnja s djecom je izuzetno sigurna i ugodna. Pritom, bitno je da se djeca mogu i dobro izigrati, a to je moguće u dva dječja igrališta na otvorenom.

I mogućnosti smještaja su mnogobrojne – za svačiji ukus. Posjetitelji mogu birati između apartmana u kućicama apartmanskog naselja Lipa ili Aparthotela Rose, ili unutar dva hotela sa četiri zvjezdice: Wellness hotel Sotelia i hotel Breza. Odabir hrane u oba objekta je raznolik i po principu samoposluge – od slatkog izbora do tradicionalnih delicija, a posebna je pozornost posvećena i zdravoj prehrani.

Novost u Termama Olimia su i selfness aktivnosti, gdje je ujedinjen doživljaj slobodnog vremena, s korisnim aktivnostima za zdravlje, te se radi na programima u kojima se pojedinci u potpunosti posvećuju samo sebi, rješavaju svoje unutarnje probleme i time pridonose kvaliteti vlastitog života.

Igra darivanja

Darujemo pet ulaznica za Terme Olimia i uživanje u njihovim bazenima. Sve što trebate napraviti ako želite osvojiti ovu fnatastičnu nagradu je napisati nam zašto baš vi trebate osvojiti ovu nagradu.

Petero sretnika s najorginalnijim odgovorima, vodimo na nezaboravanu zabavu u termama Olimiu

Igra darivanja traje do 5.5.2014.

Sretno svima!

U igri darivanja ne mogu sudjelovati oni koji su u posljednja tri mjeseca osvojili neku od nagrada.

Ulaznice za bazen osvojili su: Mischka, Monikak, Marina P., Josip B. i Marina.

Molimo sretne dobitnike da nam svoje podatke (ime, prezime i adresa) pošalju na email igre@glamour.hr s obaveznom naznakom Terme Olimia.

 

 

 

 

5 Responses to Glamour.hr vodi vas u Terme Olimia

 1. Mischka Travanj 28, 2014 at 2:29 pm

  Ja bih trebala osvojiti ovu nagradu jer sam već zaboravila plivati otkad sam zadnji put bila na bazenu :p

  Odgovori
 2. Monikak Travanj 28, 2014 at 10:15 pm

  Ima više razloga zašto bi mislim da bi trebala osvojiti ulaznice za Terme Olimia
  1.zato jer već dugo “škicam te terme …i baš si želim da sineka tam povecem
  2.zato jer mi je karta jednostavmo preskupa,tj.nije preskupa ali su moja primanja premala ,pa mi to u mojim financijama nikako ne prolazi
  3.zbog gore navedenog razloga već sto godina nigdje nisam bila

  Odgovori
 3. Marina P. Travanj 29, 2014 at 10:48 pm

  Moj dragi i ja smo pravi zaljubljenici u wellnesse, bazene i razne tretmane. Uživamo i totalno se opustimo od svih briga i problema.
  Nažalost u zadnje vrijeme ih je bilo previše, uglavnom zdravstvenih pa bi nam ovo bila idealna prilika da se opustimo i uživamo.
  Pomozite nam da dragi i ja malo guštamo :)

  Odgovori
 4. Josip B. Travanj 29, 2014 at 10:50 pm

  Glamour slušaj pažljivo!
  Ja sam invalid bio, sad sam na pola ozdravio. Na Rebarcu su mi disk izvadili, i sad bi rado plivali. Rehabilitacija meni treba, više od bilo čega :)

  Odgovori
 5. Martina Travanj 30, 2014 at 2:40 pm

  Zato što želim iznenadit djecu dobrim provodom u kojem će sigurno uživati :)

  Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *