Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Doktor za seks

doktor_za_seksNaš  suradnik, dr. Udo Gladbach, otvoreno i bez cenzure odgovara na sva vaša pitanja vezana uz muško-ženske odnose.
Sve što ste htjeli znati o ljubavi, seksu, prijateljstvu, zločestoj svekrvi…

Slobodno i bez ustručavanja  pošaljite nam  pitanja na email glam@glam.hr s nazankom dr. Udo Gladbach. Pitanja možete postaviti na naš službeni Facebook ili na službeni Twitter  i već sljedeći tjedan očekuju vas odgovori, a najorginalnija pitanja očekuju nagrade iznenađenja.

Tihač Mala: Što učiniti kada dečko zahtjeva seks minimalno 2 puta svaki dan i uvjerava curu da ima problema i nije normalna ako ima potrebu samo jednom dnevno? Naime, često se svađam s dečkom zbog toga, znao me istjerati iz kuće ako ne bi htjela tada kada si je on zacrtao. Što bi mi vi savjetovali, da li se takva osoba može promijeniti?

Dr. Udo  Gladbach: nema svrhe mijenjati nekoga… jer ako je iz toga razloga tjera iz kuće, najpametnije bi joj bilo da ga ona potjera iz njezina srca.

Mila: Dragi doktore, u braku sam 10 godina i moj muž ne želi sex sa mnom. Gura me iz kreveta i ne želi se sexati sa mnom već tri godine. Što da radim?

Dr. Udo  Gladbach: s obzirom na dugogodišnji staž što se braka tiče, vjerujem da si do sada naučila da se prisilom ništa ne postiže.. isto tako, tjerati nekog na sex, baš i nema smisla jer užitak u njemu mora biti obostran… od razgovora vjerojatno neće biti ništa, tako da bih vam savjetovao da unesete neke konkretne promjene u svoj sexualni život(sexy rublje, razna sexualna pomagala..), a ako to ne pomogne, vrlo je vjerojatno da vaš suprug ima ljubavnicu.. a pošto se klin klinom izbija, savjetujem vam da učinite isto..

Sramežljiv Vedran:  Dragi doktore, dok vodim ljubav s svojom ženom ponekada maštam kako se sexam s njezinom mamom… i tada obično odmah svršim.

Dr. Udo  Gladbach: dragi Vedrane, kao što ti i ime kaže, gledaj na to s vedrije strane.. Jedan si od rijetkih sretnika kojeg punica sexualno privlači, tako da smatram da nema ničeg loše ako ti mašta odluta koji puta u tome smjeru.. samo pazi da u krucijalnom trenutku ne izgovoriš njezino ime, kao što se to dogodilo mome prijatelju.. ustvari, on je izgovorio punčevo ime…

 

One Response to Doktor za seks

  1. Marko Prosinac 12, 2021 at 2:57 pm

    Da li postoje tablete da ja sada npr ubacim u sok nekoj curi i kada ona popije da me napane da hoce seks samnom?

    Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *