Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dizajnerica Marina Kosorić na pistu dovela balerine i raskošne haljine

IMG_0353Marina Kosorić, modna kreatorica kojoj je klasična glazba uvijek inspiracija, ostavljena je sa razlogom za kraj prve večeri 35. NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO. Inspiracija kreatorici za ovu sezonu bila je baletska umjetnica Maja Plisecku. Perfomans balerine solistkinje baleta Narodnog pozorišta iz Sarajeva Ekaterine Vereščagine na modnoj pisti dugoj 50 metara oduševio je prisutne, a kao šlag na tortu, poslije balerine uslijedile su Marinine raskošne haljine. Modnim perfomansom, glazbom koja je pratila reviju, ali i raskošne kreacije pokazale su zašto je ova kreatorica u samom vrhu BH modne scene. Tijekom revije, za make up je bila zadužena Marina Trapara, a za modne dodatke i nakit Brosway.

Državni tjedan mode održava se već 35. sezonu, tradicionalno i kontinuirano 18. godinu za redom te predstavlja najznačajniji modni događaj grada Sarajeva, vodeću modnu manifestaciju u regiji i prepoznatljiv brand na prostorima BiH i regije na kojem svoje novitete predstavljaju dizaneri iz cijele Bosne i Hercegovine, a koja ima za cilj da doprinese razvoju BH modne scene, kulture i privrede u našoj zemlji, povezujući domaću modnu scenu sa prepoznatljivim tržištima u regiji i Europi” – rekla nam je Stela Zubak J., manager modne agencije Abc Models Sarajevo koja je izvršni producent modnog događaja 35. Nivea BH Fashion Week Sarajevo.

Inače, profesionalni rad modne agencije Abc models kao izvršnog producenta projekta BH Fashion Week Sarajevo, njihovu tradiciju i kontinuitet u doprinosu i razvoju BH modne scene prepoznaju svjetski stručnjaci iz modnog svijeta i u toku 2015. godine daju upravo agenciji Abc Models priznanje za najbolju modnu agenciju u BiH i Istočnoj Europi.

Foto: press

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *