Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Devedest godina komunikacija!

Ima li boljeg načina za proslavu rođendana?
Ketchum i Dialog slave 90 godina postojanja pro bono radom

Udruga ZamisliDavne 1923. godine u američkom gradu Pittsburghu osnovana je danas jedna od najvećih komunikacijskih tvrtki na svijetu, Ketchum. Povodom obilježavanja devedesete godišnjice postojanja, oko tri tisuće zaposlenika agencija koje djeluju unutar Ketchum mreže, proslavit će veliku obljetnicu nizom filantropskih inicijativa koje uključuju organiziranje devedeset projekata podrške s devedeset neprofitnih organizacija diljem svijeta, u razdoblju od devedeset dana. Dialog komunikacije, ekskluzivni predstavnik Ketchuma za Hrvatsku, podržat će Udrugu za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom Zamisli.

Agencija Dialog komunikacije rado se odaziva dobrotvornim inicijativama i zato smo s oduševljenjem dočekali ovaj hvalevrijedni projekt kojim ćemo proslaviti devedeset godina postojanja našeg velikog brata. Sretni smo što svojim znanjem, komunikacijskim alatima i savjetima možemo pomoći Udruzi Zamisli koja svojim svakodnevnim naporima pokušava osobama s invaliditetom pružiti kvalitetno i dostojno obrazovanje.” – izjavila je Marina Čulić Fischer, direktorica Ketchumovog ekskluzivnog zastupnika za Hrvatsku, PR agencije Dialog komunikacije.

“Iznimno mi je drago što su Dialog komunikacije prepoznale rad i nastojanja Udruge Zamisli u pomaganju osobama s invaliditetom i uvođenju osnovnih standarda potrebnih za njihovo obrazovanje. S našim iskustvom i njihovim znanjem sigurna sam da ćemo uspjeti ostvariti naše ciljeve i približiti javnosti i odgovornim institucijama probleme s kojima se mi i naši štićenici susrećemo.” – izjavila je Svjetlana Marijon, predsjednica Udruge Zamisli.

O Udruzi Zamisli
Svrha Udruge Zamisli je promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom. Članovi Udruge aktivno rade na razvoju međunarodne suradnje, prevode relevantne dokumente iz zemalja EU vezane uz obrazovanje mladih s invaliditetom, dogovaraju gostujuća predavanja stručnjaka iz inozemstva, pripremaju edukativne radionice te rade na nizu projekata kao što su: “Ljetni kamp za mlade s invaliditetom”, “Klub za osobe s invaliditetom NEOVISAN ŽIVOT”, “Prilagodba literature za mlade s invaliditetom na školovanju”, „Mala škola kuhanja”, „Informativna brošura o pravima mladih s invaliditetom” te “Slušam, dakle vidim”. Članovi Udruge Zamisli su osobe koje rade na projektima za mlade i osobe s invaliditetom koji su korisnici Udruge.
Za više informacija o Udruzi Zamisli posjetite www.zamisli.hr

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *