Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Danas se obilježava 9. hrvatski Dan ljekarni

Hrvatski ljekarnici danas obilježavaju  9. hrvatski dan ljekarni, na datum koji je simboličan po prvom spomenu ljekarne na području Hrvatske, u Trogiru 29. listopada 1271.

Vizual 9 hrvatski dan ljekarni OSTEOPOROZA

Tim povodom pozivaju se svi građani da 29. listopada 2015. posjete ljekarne diljem Lijepe naše i pitaju sve što ih zanima o zdravlju i lijekovima, a ove godine posebice o prevenciji i liječenju osteoporoze.

Svi zainteresirani građani koji imaju mogućnost danas biti u Zagrebu, pozivaju se na prigodno druženje na Cvjetnom trgu 10-14h, gdje će moći besplatno izmjeriti ultrazvučnu gustoću kostiju, zahvaljujući suradnji s liječnicima iz Hrvatskog društva za osteoporozu. Magistri farmacije iz Sekcije za javno ljekarništvo Hrvatskog farmaceutskog društva uz podršku Farmaceuta juniora će dijeliti građanima prigodne besplatne edukativne brošure o osteoporozi i pravilnoj primjeni lijekova kod osteoporoze. Partner u provođenju ovogodišnjeg Dana ljekarni je Pliva.

Ljekarnička struka će i dalje biti pouzdani stručni partner u zdravlju svim ostalim kolegama unutar zdravstvenog sustava, te svim građanima u svojoj zajednici.

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *