Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Boris Novković “zapalio” Lisinski!

IMG_9299Svojim veličanstvenim nastupom među zidovima Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, Boris Novković oduševio je prepunu dvoranu u petak 8. svibnja. Na koncertu kojeg nam je priredio, uživale su sve generacije koje su zajedno sa Novkovićem pjevale njegove najveće hitove poput Tamara, Sve gubi sjaj, Reci mi, Dok svira radio

Novković je  prvi put pjevao uz pratnju Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije, a posebna gošća iznenađenja bila je atraktivna kubanska diva Olvido Ruiz Castellanos koja se zadivljujućim vokalom pridružila Borisu u izvedbi pjesme „Ko je kriv“, a uz pratnju zbora Husar&Tomčić glazbene škole otpjevali su hit „Live and let die“. Publiku je posebno dirnuo i vokal mlade glazbene nade, Stjepana Lacha, koji je s Novkovićem otpjevao pjesmu u duetu.

Inače, Zagrebački dečko koji je punio koncertne dvorane diljem bivše Jugoslavije i pjesmama pogađao ukus višegeneracijske publike, svojim je posljednjim albumom „Još sam uvijek tvoj“ zauzeo prva mjesta nacionalnih top lista i dokazao da kvaliteta i iskrena emocija uvijek nađu put do srca publike. Sinoćnjim koncertom u Lisinskom, Novković je najavio i svoj koncertni come back, ali i puno lijepih glazbenih iznenađenja koja nam vrijedno priprema.

 

Glam.hr: Kakvi su Vam dojmovi sada nakon koncerta?

Boris Novković: Jako sam zadovoljan. U životu ništa ne dolazi preko noći. Svi mi imamo svojih oscilacija, i padova i uspona. Ja sam svih ovih godina radio, ali trebala je naići opet prava energija u mojoj karijeri. Mislim da je ovaj koncert dokazao da se ta energija vratila. Uvijek čovjek ima neke pokazatelje. Kad ti je prava energija u điru, kad si spojen na zvjezdane staze, onda imaš neki blaženi osjećaj u sebi. Evo ja sam taj osjećaj čekao, moram priznati, dosta dugo, nekakvih desetak godina skoro. I dočekao sam ga opet. Takav osjećaj sam imao nekolicinu puta u karijeri, nekih tri puta, kod nekih projekata, kod nekih pjesama, recimo kod „Tamare“, „U dobru i zlu“ i kod pjesme „Vukovi umiru sami“. Sad sam ponovno osjetio taj posebni osjećaj ushićenja i to je zračenje koje osjete svi skupa sa mnom. To je razlog zašto je ovaj koncert ovako emocionalan publici.

Glam.hr: Budući da Vas je energija koju spominjete tako intenzivno pokrenula, zanima nas što nam sljedeće spremate?

Boris Novković: Neke se stvari poklope i uvijek sjednu na svoje mjesto. Ja sam bio možda desetak godina sam, mislio sam da mi ne treba nitko, a stvari su poklopile tako da sam našao jedan sjajan tim, sjajnu ekipu. Ponovno imam nekoga tko se brine o mojoj karijeri, to je Snježana Radočaj kao moj izvršni producent. Eto, kada je pozitivna energija, ljudi to osjete isto kao što osjete kada nešto s tvojom energijom ne štima.

Glam.hr: Na koncertu ste izveli dva divna dueta, od kojih je jedan trebao biti sa Tonyjem Cetinskim, međutim, zamjenio ga je mladi pjevač Stjepan Lach. Da li je Stjepan novi Tony?

Boris Novković: Ja mislim da Stjepan ima pred sobom budućnost, mislim da je talentiran. Ma mislim da su svi mladi sjajni, sad je samo stvar kako će se poklopiti zvijezde u karijeri. Stjepan ima faktor glasa i stasa, to je sigurno. Bitno je da slijedi svoj put i snove i da se trudi. Onda ima šanse i da bude novi Tony.

Glam.hr: I za kraj, imate li kakvu poruku za vjerne fanove?

Boris Novković: Meni je drago da je cijeli koncert bio u znaku ljubavi, ne samo ove neposredne ljubavi, nego i one kozmičke sile. I to je to. To je ono što sam htio postići.

Razgovarala: Melita Hanžek

Kako je bilo na koncertu i tko je sve došao, pogledajte u foto galeriji:

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *