Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Boris Novković na promociji pjesme ‘Ako je to što vidim’

DSC_8514‘Pjesma je nastala u rujnu ove godine. Od mene je krenula ideja, koju sam razvio s Predragom Martinjakom, a kad smo zapeli Miroslav Rus nam je raspleo refren’, rekao Boris Novković na Narodnom radiju.

Promovirajući pjesmu ‘Ako je to što vidim’ u Glazbenom showu Dalibora Petka, pjevač je sudjelovao u izazovu u kojem je otkrio da je odustao od nogometa.

‘Najveća pogreška koju sam napravio u životu bila je što sam igrao nogomet. Sad vidim da je to bez veze. Mogu reći da sam okačio kopačke o klin, a sad me zanimaju individualni sportovi’, rekao je Boris koji slovi za najboljeg nogometaša među estradnjacima.

DSC_8518Razlog odustajanja od omiljenog sporta bio je i što su se na nogometnom terenu stalno izmjenjivali novi ljudi.

‘Strašno je puno ega u nogometu i svi se nešto svađaju. Shvatio sam da sam imao balast na leđima, a kad sam donio odluku, inspiracija je zaživjela u meni’, rekao je pjevač našalivši se da dobar izgled duguje mladom duhu u starom tijelu.

Boris je otkrio da gricka nokte kad je nervozan, da je u životu najviše zahvalan kad može napisati dobru pjesmu te da je najbolji savjet koji je dobio od pokojnog oca bio ostati svoj.

Foto: press

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *