Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

BIPA Hrvatska nastavlja s ponudom dizajnerskih kolekcija

Nakon izuzetno uspješne ljetne kolekcije FASHION.HR i BIPA predstavljaju novu suradnju i kolekciju za jesen/zimu koju je dizajnirao poznati modni brand Robert Sever

unnamedInstant Chic naziv je nove modne linije koja je od 11. studenog 2014. dostupna u svim BIPA poslovnicama. Projekt je nastavak suradnje kreativnog tima FASHION.HR-a s vrhunskim domaćim dizajnerima s ciljem stvaranja jedinstvenih mini kolekcija koje svojom pristupačnošću i trendi dizajnom osvajaju tržište. Instant Chic kolekciju za jesen/ zimu 2014./2015. dizajnirao je poznati modni brand Robert Sever.

FASHION.HR by Robert Sever mini kolekciju čine odjevni komadi neophodni za chic izgled svake žene: haljina, majica, remen s dugačkim resama, remen s printom, torbica i  pašmina. Ideja dizajnera bila je napraviti nekoliko modnih komada koji će zajedno, ali i odvojeno s drugim odjevnim komadima učiniti da se žena osjeća posebno i chic. Krojevi su vrlo jednostavni, ali zanimljivi i bogati detaljima. Kad su u pitanju boje, dizajneri prate svjetske trendove ove sezone: siva i ljubičasta u kombinaciji s crnom i zelenom, koje se lako kombiniraju s ostalim bojama što ovu kolekciju čini jos poželjnijom.

„Uvijek podržavamo ideju u kojoj je dizajn prihvatljiv što većem broju ljudi – to je u konačnici i poanta dobrog dizajna. Mi volimo raditi edicije koje prezentiramo na reviji, ali isto tako volimo prilagođavati dizajn na način da se lako može uklopiti u svakodnevnu odjeću žene“, ističu Robert Sever i Branko Basletić, dizajneri koji stoje iza branda Robert Sever.

Modna linija FASHION.HR već je ljetnom kolekcijom, za čiji je dizajn bio zaslužan eNVy room, a koja se također prodavala u BIPA drogerijama, postigla veliki uspjeh i ispunila očekivanja.  Ovaj projekt je stoga nastao kao  logičan nastavak modne priče kojoj je cilj domaći modni dizajn učiniti dostupnim što većem broju ljudi.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *