Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

3 koraka do savršene kose

Tajna ležernog stila ne leži samo u održavanju kose, svakodnevnom oblikovanju i redovitim posjetama frizerskom salonu. Slijedite naša tri osnovna savjeta i uživat ćete u savršenoj frizuri između posjeta salonu.

savrsena_kosa_plava
Savjet stručnjaka: Pored upotrebe pravih proizvoda, neophodno je imati i pravi alat za pravi rezultat. Od savršene četke do sušila, uvijača ili pegle.
savrsena_kosa_crvena
N°1 Savršeno šišanje
Razmišljajte o tome kao o savršeno sašivenom odijelu – vaša kosa trebala bi biti skrojena savršeno i individualno poput modnog komada. Investiranje u dobro ošišanu kosu je temelj odličnog izgleda i garantirat će oblikovanje frizure kod kuće bez mnogo napora.
N°2 Režim održavanja kose
Svi smo svjesni važnosti svakodnevnog održavanja kože, znamo koji tip kože imamo, ali pridajemo li kosi isto toliko pažnje? Jednostavno koristeći pravu kombinaciju proizvoda za svoj tip kose, dobit ćete volumen i transformirati suhe, umorne vrhove u glatke i sjajne pramenove. Proizvodi testirani u salonskim uvjetima omogućit će vam salonski rezultat, samo slijedite boje našega režima: ružičasta za kovrče, plava za ravnu kosu i crvena za teksturu. Za dugotrajno savršenstvo.
N°3 Uspješno sušenje kose
Koji god da stil želite postići, nakon pranja trebate dobro ručnikom proći kroz kosu, kako ne bi ostala previše vlažna. Zatim nanesite proizvode iz izabranog režima direktno na kosu i pročešljajte je kako biste ih ravnomjerno rasporedili. Podijelite kosu na manje dijelove, skupljajući je na vrhu i izvucite pojedine slojeve kako biste ih mogli sušiti.
 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *