Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

10 stvari za koje frajeri ne znaju da nas živciraju

001deckiJedna od stvari u kojoj su muškarci jako dobri je živciranje. Živciranje nas žena. Navike i riječi koje bi inače bile blago iritantne, jednom provučene kroz našeg dečka, dobivaju posve novu dimenziju iritacije.

Ali snažniji spol ne radi to (baš uvijek!) namjerno; oni jednostavno ne znaju da u nama ključa i da im je bolje da sve oštre predmete smjesta maknu iz našeg vidokruga.

Evo popis stvari za koje dečkima nije jasno zašto nas živciraju (oprez, postoji mogućnost dizanja kose na glavi tijekom čitanja sljedećeg teksta):

1. Kada škicaju druge cure

Nije stvar u tome da dečki ne razumiju zašto nas to smeta, već ponekad ni sami nisu svjesni da su upravo odmjerili onu zgodnu plavušu kod lampe desno.

2. Kada ne slušaju sve što kažemo

002deckiOni se jednostavno smetu. Nešto drugo im odvuče pozornost. Ne zato što je priča dosadna – helou, kome bi uopće mogla bit dosadna priča o tome kako je sestri kolegice s posla zapeo umjetni nokat za fascikl usred sastanka i… Vidi, vjeverica!! Da, tako uglavnom funkcionira muški mozak.

3. Kada ne odgovaraju na poruke – odmah!

Jako su zauzeti igranjem video igrica. I da, to se računa pod „zauzetim“.

4. Kada nam ne kupe poklon za blagdane jer smo rekli da si ove godine ne kupujemo poklone.

Amm… šta?!

5. Kada izaberu svoje muško društvo umjesto cure

Stvar je jednostavna: oni trebaju svoje dečke jednako kao što i mi trebamo svoje curke! Gotovo. Točka. Finito.

6. Kada ne stave našu zajedničku sliku za profilnu

003deckiMožda je to zato što sve slike koje ste ikada uslikali su selfiji vas dvoje kako se ljubite u usta, kako se ljubite u obraz, kako se ljubite u nos, kako se ljubite u rame, kako se ljubite u uho… kako se ljubite. Možda da se slikate kako pijete pivu? Probajte to i vrlo vjerojatno ćete završiti na njegovoj profilnoj.

7. Kada usred noći sve plahte bace na pod

Objašnjenje: bude im vruće za noge – bace plahte sa sebe. Ne krivite njih već njihovu podsvijest.

8. Kada naprave nered u našoj sobi

Sjećate se kada ste rekli „Sve što je moje je i tvoje“? E pa ovako se dečki ponašaju u svojim sobama.

9. Kada nas ismijavaju jer volimo ženskaste stvari

Dečki jednostavno nemaju taj sklop u glavi koji može razumjeti pojavu riječi „pilates“ ili „Kardashians“. Možda ne gledate seriju jer je poučna i intelektualno poticajna, ali je zabavna. E pa tako je i njima zabavno zadirkivati vas na račun toga. Sve u svrhu dobre zabave.

10. Kada se sa drugim ljudima šale na račun našeg spremanja za izlazak

Mi cure nikada ne ćemo moći shvatiti zašto je dečkima ovo tako zabavno. Ali jednostavno jest. Pogotovo kada o tome mogu pričati na grupnim izlascima s dečkima. Valjda se natječu čija cura brže ili sporije čupa obrve? Ne znam…

Mel

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *