Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Prometne nesreće uzrokovane su neispravnim vozilima!

IMG_6791

Najveći uzročnik prometnih nesreća su neispravna vozila, stoga je u Autoklubu Siget održana akcija besplatnih testiranja ispravnosti vozila.

Akcija je organizirana kako bi uz brojne članove Autokluba Siget i ostali posjetitelji mogli pripremiti svoje automobile za nadolazeće zimske uvjete.

Na automobilima svih posjetitelja AK Siget, ove subote, vršili su se pregledi motora, kočnica, svjetala, podvozja, amortizera, tekućina u automobilu i svega ostalog što je potrebno za tehničku ispravnost vozila.

Posjetitelji su osim besplatnog testiranja ispravnosti vozila i druženja s djelatnicima Autokluba Siget, dobili i prigodne poklone.

Dr.sc.Damir Škaro, predsjednik AK Siget, izrazio je zabrinutost zbog tehnički neispravnih vozila: „Važno je da vozilo bude 100% sigurno radi naše osobne sigurnosti, sigurnosti naših suvozača, ali i sigurnosti ostalih sudionika u prometu. Počela je sezona zimskih guma, koje svako vozilo mora imati jer kod zimskih uvjeta na cesti, upravo o tome ovisi vaša sigurnost na cesti. Potrebno je napomenuti i da je vaša zakonska obveza imati adekvatnu zimsku opremu za automobil. Bez zimske opreme riskirate svoj i tuđi život, ali i visoku novčanu kaznu. O važnosti ispravnog kočionog sustava, da i ne govorim. Svih 905 vozača bilo je uvjereno da im je vozilo sigurno, ali mi smo danas na besplatnom testiranju njihovih vozila otkrili mnoge nepravilnosti. Upravo je to razlog zašto nastavljamo s akcijom besplatnog testiranja čitav tjedan. Nama je na prvom mjestu sigurnost vozača i ostalih sudionika u prometu.“

Akcija besplatnog testiranja vozila se nastavlja do kraja tjedna! Ako još niste, svakako navratite u Autoklub Siget! Osigurajte sebi i svojoj obitelji sigurnu vožnju u tehnički ispravnom vozilu!

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *