Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

10 stvari koje (ne)bi trebale raditi na spoju

Svi znamo da ponekad izlasci mogu biti stresni, nikad ne znate što možete očekivati pa nam za posljedicu često dođe da kažemo krive stvari, previše pričamo o bivšima ili se jednostavno povučemo u sebe. Donosimo vam savjete stručnjaka.

1. Ne tražite savršenstvo

ne trazite savrsentvoTražiti vas da se zadovoljite za manje od čega  zaslužujete nije naš stil, ali odvajajući želje i realnost vašem životu može uvelike koristiti.

2. Očekujte neočekivano

ocekujte neocekivanoBudite  spremni da ćete muškarce upoznavati i na mjestima gdje to najmanje očekujete, ne samo po barovima i na izlascima.

3. Učinite prvi korak

prvi korakIstraživanja su pokazala da muškarci ipak vole kad žena preuzme inicijativu i priđe prva. Ne samo zato što pokazujte određenu dozu hrabrosti već i  samopouzdanje, što ih pali. Uglavnom im je traženje vašeg broja mobitela ili fejsa ponižavajuće zbog straha od odbijanja.

4. Ne brinite zbog razlike u godinama

razlika u godinamaNeka vas ne brine ukoliko je jedno od vas starije ili mlađe od drugoga. Vremena se mijenjaju i za izlaske godine više uopće nisu bitne, niti su toliki tabu. Primjerice, istraživanje na tu temu otkrila su da muškarci od 20-30 godina radije izlaze sa starijim ženama, kao i 60% starijih muškaraca, a priznaju i zašto – zbog iskustva!

5. Budite svoji

sretna_zenaNe pravite se da ste netko tko niste, čak ni na netu. Portali za upoznavanje možda su pretrpani profilima, ali najbitnije je biti svoj. Ako to i činite, završit ćete na spoju sa osobom koja nije kompatibilna s vama, već sa osobom koju ste izmislili u profilu – a to može ispasti katastrofalno.

6. Budite ljubazni

upucavanjeBudite ljubazni prema svima, jer nikad ne znate kamo razgovor može voditi. Onaj tip kojeg ste upoznale u teretani ali vam nije privlačan? Žena koju ste upoznale na službenoj večeri sinoć? Nikad ne znate, možda će vas baš jedan od njih dovesti do gospodina savršenog?

7. Ne komplicirajte

druzenje

Pohvalno je biti kreativan i isplanirati izlazak van granica, ali sjetite se tuđih možda sličnih iskustava. Iako vole kreativnost, muškarci radije čuvaju ekstra stvari za daljnje sastanke. 62% muškaraca u anketi odgovorilo je da za prvo izlazak preferiraju kino ili večeru.

8. Slušajte što vam govori

zena u baruOn će vam reći sve što trebate znati za prvih par izlazaka. pogotovo obratite pozornost ako počne govoriti o stvarima tipičnima za maminog sina, ili pretjerivati u opisivanju bivše veze i djevojke. Na taj ćete način spasiti same sebe od groznih budućih izlazaka, pa čak i da je zgodan do neba. Nemojte si to dozvoljavati.

9. Nabacite šarmantnost

ne trazite savrsentvoUspostavite kontakt očima i smješkajte se svakome tko vam privuće pažnju a tri ga puta ulovite da vas gleda i pogledi vam se sretnu. Ako je zainteresiran, prići će vam. U vezi? Samo flertujte, učinite da se osjeća kao da se cijeli svijet vrti isključivo oko njega. To će učiniti čuda za vašu daljnju komunikaciju i dešavanja.

10.  Bivši su bivši s razlogom

ne komplicirajteNije se nikad dobra stvar izrodila iz razgovora  o bivšim ljubavima, bili oni pretjerani ili ne. Nemojte si to dozvoliti, možete lako ostaviti dojam da ga još volite, da ste ogorčene pa čak i bezosjećajne osobe, a to vam zbilja ne treba.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *