Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Zagreb Chocofest

Rođena je prije 2.600 godina i od tada je neprekidno volimo… U njezinu čast prinošene su žrtve, čak je i Mozart otpjevao njezinu besmrtnost…

Ne propustite jedinu i neodoljivu… Njezino veličanstvo – Čokoladu! Ova slatka napast, u punom sjaju po uzoru na druge svjetske metropole uskoro stiže i do nas!

 

Posjetitelji Festivala moći će uživo vidjeti proces izrade čokolade, te je dakako kušati i kupiti. Djeca će imati priliku uživati u slatkim radionicama, a stariji će tijekom kulinarskog showa na posebno dizajniranom i opremljenom štandu moći naučiti tajne slatke ili slane recepture najboljih slastičara i kuhara na temu čokolade. Oni radoznali mogu poslušati predavanja nutricionista o utjecaju čokolade na zdravlje, te sudjelovati u raznim radionicama, od kojih ističemo one izrade pralina i čokoladne kozmetike.

Posebno iznenađenje su i dragi gosti, proizvođači čokolade iz susjednih zemalja, Slovenije i Bosne i Hercegovine te ekskluzivno po prvi put u Hrvatskoj proizvođači iz Rusije i Turske!

Neke od atrakcija Zagreb Chocofesta su i velika torta od 15 metara, čija prodaja ide u humanitarne svrhe, mladi umjetnici koji će modelirati skulpture u čokoladnim blokovima, kuhanje parova na Valentinovo…

Kako bi čokoholičarima pružili dodatno zadovoljstvo osmislili smo Zagreb Chocofest Card čiji će vlasnici moći uživati u pogodnostima pri kupnji određenih prozvoda i usluga, te tijekom konzumacije u restoranima. Za sam kraj ostavili smo „uništavanje“ čokoladnih skulptura koje će proteći u natjecateljskom duhu, za što su sponzori osigurali vrijedne nagrade.

Pokrovitelji Festivala su gradonačelnik g. Milan Bandić, Grad Zagreb i Turistička zajednica Grada Zagreba.

Do slatkog viđenja na Zagreb Chocofestu 10 . veljače!

 

Sponzorirani članak

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *