Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki mjesečni horoskop za Bika

Prosinac je zadnji mjesec u godini. Donosi nam preokrete i buran kraj godine. Pročitajte što vas sve očekuje.

BIK 21.4. – 21.5.

bikSunce, Merkur i vaš vladar Venera se nalaze u Strijelcu, u 8. kući emocionalnog intenziteta i zajedničkog novca i resursa; teško je ostati štedljiv u ovom prazničnom mjesecu. Seksualna ili emotivna intimnost bi mogla predstavljati veliku avanturu, naročito 4.-6., 8., 12. i 14. Uzbudljivi i dobrohotni odnosi između Venere, Merkura, Sunca, Jupitera i Urana podižu nivo velikodušnosti i sreće. Donesu li vam ove nenadane nagrade zadovoljstvo i sreću u dom, blagdane ćete ukrasiti ne samo kićenjem bora, već i ljubavlju te otmjenim darovima, a sve pridonosi obiteljskom harmonijom.

Ne zaboravimo, ipak, ponovni sukob Urana i Plutona (15.), dok se Venera i komunikativni Merkur nalaze u Jarcu; oko 20., 24. i 25. osobna pitanja postaju manično intenzivna. Ukoliko ste pokušavali prihvaćati ili stvarati promjene (što je naročito teško za pripadnike vašeg znaka), ova struja nestabilnih aspekata bi mogla završiti ciklus stresnih promjena smjera, završetaka, kao i novih početaka – a sve u svrhu konačno korisnih posljedica za vašu budućnost. Bacite u zemlju sjeme onoga što želite vidjeti u vrijeme Mladog Mjeseca (21.), iako položaj Urana može dodati još jedan nestabilni element koji kipti zbog potisnutih osjećaja, spremnih za eksploziju. Ne nosite ove negativne emocije sa sobom ako negdje odlazite; prvo se smirite i ohladite. Neki će Bikovi zatim, razmisliti o vrijednostima odlaska na dugi put koji bi ih mogao izložiti novim ljudima, kulturama i načinu življenja.

Vašu odlučnost dodatno podupire i Mars u Vodenjaku, u 10. kući karijere, javnog života i roditelja. Ovo bi vas moglo potaknuti na jedan nekonvencionalni poslovni pristup ili vam dati priliku za odmak i procjenu stanja i cilja kojem stremite. To može uključivati i priljev poslovnih saveznika ili potrebu za nadjačavanjem konkurencije, što se pokazuje 9. i 14.

Retrogradni Jupiter u Lavu (od 8.) će vas potaknuti na procjenu obiteljske bliskosti ili projekta širenja doma, ali osjetit ćete i blagdansko raspoloženje. Suosjećajni Neptun dodiruje Veneru, Merkur i Sunce (14., 20., 26.) te vas podsjeća kako vjera u dobro i vlastitu intuiciju pomažu u nošenju bremena promjena.

Saturn također donosi velike životne promjene pri svom ulasku u znak Strijelca (23.). Odgovornost u pitanjima odnosa postaje lakša, ali se sada morate sučiti s posljedicama tih veza – novcem, seksom, emocionalnom intimnošću i moći – bez upadanja u ograničenja. Oko 3., osjetit ćete zov starog načina ponašanja, ali i potrebu za iskustvom novog i uzbudljivog. Na Staru godinu, odlučite se za promjene i prigrlite ih kao svoju čvrstu odluku. U 2015. uđite s mirom i osjećajem sigurnosti.

LJUBAV Odbacite tužno lice, jer ste napokon ostavili nedaće za sobom. I dok vi i vaša voljena osoba živite pod sunčanim nebom odsad pa nadalje, postoji rizik da će vam seksualni život biti suh k’o pustinja. Kontrrolirajući, hladni Saturn prolazi vašim poljem odnosa zadnje dvije godine, gdje vas je pritiskao beskrajnim osjećajem obaveza i odgovornosti. Saturn napušta ovo polje 23. i ulazi u sektor fizičke intimnosti. Sada trebate učiniti poseban napor kako biste izbjegli upadanje u rutinu koju donosi dugotrajna veza.

NOVAC I POSAO Uložite novac u dekoraciju doma jer će vaše utočište biti ispunjeno ljubavlju, poljupcima i ekonomskim prosperitetom u ovo božićno doba. Venera, Merkur i Sunce u polju investicija sjajno surađuju velikodušnim Jupiterom u sektoru doma (4., 12. i 14.). Vaša financijska dobra sreća i mudre odluke su vam pomogle stvoriti dom iz snova, stoga ste u stanju podijeliti svoje blago s obitelji obasipajući ih proklonima i veselim šarmom.

ZDRAVLJE Brojni teški odnosi planeta stvaraju veliku napetost u danima oko 15., 20. 24. i 25. Osjećate kako vaša istinska priroda ne pripada u društvo kojim ste okruženi. Znate li nekog tko ima sličan stav, udružite se s njim i otiđite nekamo. Možda pronađete još osoba koje nisu dio standardizirane gomile.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *