Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Svjetska premijera hita „Štrumpfovi 2“ u Hrvatskoj

Smurfette (Katy Perry) in Columbia Pictures and Sony Pictures Animation's SMURFS 2.Štrumpfovi samo što nisu doštrumpfali u naša kina, ali prije toga ove nedjelje – 28. srpnja – cijeli svijet obilježit će jedinstveni događaj: svjetska premijera u preko 60 zemalja svijeta u kojoj sudjeluje i Hrvatska! Kako bi se na što bolji i neobičniji način obilježio početak službene kino distribucije animirano-igranog hita „Štrumpfovi 2“ (1. kolovoz), kompanije Columbia Pictures/Sony Pictures Animation u suradnji s lokalnim distributerima odlučile su organizirati čak 162 istovremene premijere na plavom tepihu u cijelom svijetu.

Kroz seriju posebnih događaja, svijet će obići preko 3,3 km dugačak plavi tepih u 50 gradova Sjeverne Amerike te u 60 zemalja u ostatku svijeta u kojima će se premijerno prikazati obiteljska komedija „Štrumpfovi 2“. Tako se uz Hrvatsku na popisu zemalja koje sudjeluju u ovom jedinstvenom događaju nalaze i Njemačka, Srbija, Slovenija, Grčka, Francuska, Danska, Češka, Belgija, Italija, Portugal, Južna Afrika, Španjolska, Švedska, Tajland, Turska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Ukrajina, Urugvaj, Venezuela, Vijetnam, Kolumbija, Austrija, Brazil, Kambodža, Čile, Kanada, Ekvator, Estonija, Finska, Nizozemska, Hong Kong, Mađarska, Island, Indija i mnoge druge.

Predsjednik odgovoran za marketing kompanije Sony Pictures u svijetu komentirao je ovaj događaj: „Uz 162 premijere na plavom tepihu koje će se odviti u istom danu u čitavom svijetu, Super-Štrumpfastičan dan odličan je način da započnemo posljednji tjedan promotivnih aktivnosti prije službenog početka kino distribucije ovog dugo-očekivanog nastavka. Bez obzira gdje se nalazili toga dana, nećete biti daleko od naše premijere.“

Film „Štrumpfovi 2“ u domaća kina dolazi u četvrtak, 1. kolovoza!

Pogledajte službeni trailer:


Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *