Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Sladoled od kanabisa izaziva dobro raspoloženje

sladoled-kanabisU Puli se nalazi slastičarnica koja u svojoj ponudi sladoleda ima i sladoled od kanabisa. Neobičan okus kod gostiju najprije izaziva znatiželju, a potom i oduševljenje, piše 24sata.  Oni koji su ga probali tvrde da im je nakon njega poraslo dobro raspoloženje.

„Super mi je nakon sladoleda od kanabisa, samo se smijem. Stvarno je dobar i, evo, zašla sam u četrdesete te tek sad probala sladoled od kanabisa“, novinarima 24sata rekla je Ingrid Fackovich (42), Ruskinja sa zagrebačkom adresom koja se odmara u Puli. Ovakva ponuda zasigurno privlači ljude jer, kaže, do sada to nigdje nije vidjela.

Turisti uvijek tragaju za nečim novim i drugačijim. Izgleda da je sladoled od kanabisa pravi pogodak!

„Sigurno ću doći po još ako mi popravi raspoloženje“, kaže Ingrid koja je sladoled kupila na pulskoj Verudeli.  „Okus je neobičan, osjećaju se čak i neki orašasti plodovi, ali prija.“

Vlasnica slastičarnice je rekla kako je kanabisov sladoled jednako popularan i strancima kao i domaćim ljudima.

„Isprva im je neobično kad pročitaju natpis od čega je i kada vide znak, ali nakon što im objasnim da u njemu nema THC-a i da je rađen od 70 posto brašna kanabisa, odmah pristanu probati. Vrlo brzo se vrate i po novu dozu. Ništa neobično ne vidim u tome, gosti su samo malo više nasmijani nakon konzumacije sladoleda“, primijetila je vlasnica slastičarnice koja, uz kanabisov sladoled, nudi još dvadesetak drugih okusa.

Osim 70 posto brašna kanabisa, ovaj inovativni sladoled sadrži još i mlijeko, šećer, vrhnje za šlag, dekstrozu te emulgator od algi. U slastičarnici ga prave jednom dnevno jer se, kažu, prodaje „k’o lud“!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *