Severinu obradio 4head

Kakve veze ima žestoki rock sa Severinom?

Donedavno baš nikakve, ali kako je ovih dana završeno snimanje spota za 4headovu obradu Severininog megahita “Dobro došao u klub”, prekaljene iskusnjare iz mnogih poznatih domaćih bendova, pojačane svježom krvlju i vokalom Ines Piknjač sve se češće dovode u kontekst s najpoznatijom regionalnom pjevačicom. 4headovci su u tekstu koji trenutno odzvanja u mnogim klubovima i dvoranama bivše države otkrili sasvim nove konotacije, pa je u tom pravcu napravljen i video. Višeslojnost iščitavanja i premiještanje teksta pjesme u kontekst krize koja nas devastira zadnjih godina primjetili su mnogi kolege glazbenici ali i poneki političar, te su u parodiji prepoznali otrovnu kritiku samodostatnog sustava koji nas izluđuje.

4headzaglamur

Budući da je Igor (gitarista benda) autor nekoliko zapaženih video spotova (Markiz, Dik O’braz, Teriyaki itd), logično je bilo da se prihvati režije i montaže video singla.

Produkciju pjesme potpisuje Bernard Mihalić, a snimku je masterizirao legendarni Steve Corrao u Sage Audiu (Nashville).

Kako su Tomislav Jurač, Damir Vranešević, Igor Ferderber i Ines Piknjač interpretirali Severinin hit, otkrijte sami. Bilo bi zanimljivo doznati kako Severina doživljava žestoku tutnjavu 4heada budući da je osobno dopustila dečkima i Ines da objave svoje viđenje pjesme.

 

Pogledajte video i napišite nam svoje komentare

 

O bendu:

4head je samoborsko-zagrebačko-zadarski rock bend kroz koji su u nekoliko godina prošli mnogi poznati glazbenici. Publika ih je zapamtila po nabrijanim obradama hitova pop izvođača (Pink, Beyonce, Britney…), a imali ste ih prilike vidjeti na mnogim bajkerijadama i klupskim svirkama. Nakon odlaska prve pjevačice Ines Mlinarić (Markiz), 4head je imao nekoliko promjena vokala i bubnjara, da bi u trenutnoj postavi počeo s ozbiljnim radom na nastupnom albumu. Nakon izlaska “Dobro došao u klub”, 4head ubrzano radi na produkciji autorskog singla “Strah”.

 

www.4headband.com

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *