Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Otvoren novi, stari Atrij

ATRIJZagrebačka turistička ponuda sinoć je dobila pojačanje. U središtu Grada, u Teslinoj ulici nekada kultno zagrebačko okupljalište Atrij osvanulo je u novom ruhu, a za njegovu preobrazbu zaslužna je cijenjena dizajnerica interijera Mirjana Mikulec.

Povodom sinoćnjeg otvorena autorica brojnih knjiga i urednica emisije In Dizajn objasnila je da se uređujući ovaj prostor u samom središtu Zagreba vodila idejom da se radi o mjestu u kojem su generacije Zagrepčana proživjele brojne ugodne trenutke druženja, zabave i veselja. Priznala je kako je nastojala zadržati duh tog legendarnog prostora koji je sada osvježen te odiše modernošću i stilom. Izgled novog Atrija kombinacija je više dizajnerskih stilova. Mirjana Mikulec u njemu je spojila šik francuskih bistroa i sirovost njujorških barova. Atrij je sada prozračno mjesto puno zelenila i ugodnih boja, s prekrasnim zimskim vrtom koji gotovo neprimjetno spaja terasu i interijer.

Ono što će se posebno svidjeti ljubiteljima finih vina jest činjenica da je legendarni Atrij postao wine bar pa se tamo od sada može uživati u najfinijim domaćim i stranim vinima, i to njih čak 70 među.

Otvorenje novog Atrija nisu htjele propustiti ni brojne poznate osobe. Uživajući u vrhunskim vinima Atrija prisustvovale su Renata Sopek, Mirna Maras, Ivana Mišerić i Tea Blažević.

Složile su se da je ovakvo mjesto Zagrebu svakako nedostajalo te da je Mirjana Mikulec po tko zna koji puta odradila odličan posao.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *