Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Obitelj Kalember Rucner u modnoj kampanji THE KIDS by ELFS

E-KIDS okvir-vodoravnaDok užurbano pripremaju svoju najnoviju proljeće/ljeto kolekciju koju će predstaviti na ovosezonskom Schwarzkopf Cro A Porteru,  iz radionice modnog dvojca ELFS  stiže radosna vijest za sve mame i tate koje svoju djecu vole odijevati zabavno i veselo.

Da je moda neiscrpno područje istraživanja dvojcu ELFS potvrdili su i ovaj put kada su u dizajnirali svoju prvu dječju kolekciju THE KIDS by ELFS a svoj razigrani dizajn pretvorili u pravu bajku za klince i klinceze.

I ovaj put ELFS su se poigrali logotipom svog branda i u središte stavili vesele printove pastelnih boja koje ovoj odjeći daju pravi kremasti look. Upravo razigran dizajn T-shirt-a u svakom djetetu probudit će veselje a vas će razoružati neodoljivim  dječjim šarmom. Dopustite Vašem djetetu da od prvih koraka modno korača i da sam gradi svoj modni stil i put, a vi s njima uživajte u dječjim igrama bez granica.

Kakva bi to bila ELFS kolekcija koju ne prati šarena i vesela kampanja. Upravo stoga snimanje ove kampanje zamišljeno je kao pravi dječji rođendanski tulum gdje su dječja bezbrižnost, njihova igra i zanesenost ispričane kroz različite faze dječje igre gdje obitelj prvotno uživa u toplinu doma i zajedništvu a dolaskom društva stan se pretvara u pravi dječji rođendan pun kolača, igara, balona, prskalica i osmjeha.

U glavnoj ulozi slavljeničke obitelji našli su se obitelj Kalember – Rucner koji su svome sinu Darianu u njegovom društvu uistinu pripremili rođendan za pamćenje.

The Kids by ELFS kolekcija sadrži dva modela maica za djevojčice, dva modela majica za dečke i body za bebe, veličina odječe je od 0 – 10 godina a cijena pojedinačnog modela je 250,00 kuna.

The Kids by ELFS koleksija T-shirta i   body za bebe izrađena je od 100% pamuka. Novu The Kids by  ELFS kolekciju potražite u Amruševoj 4 u Zagrebu!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *