Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Kad te bajka sastavi, a život rastavi

manja2U prepunoj dvorani Gastro Globus u Zagrebu u ponedjeljak je predstavljena druga po redu knjiga autorica Ivane Šešo i Emine Pršić „ Kad te bajka sastavi, a život rastavi“.
Na promociji su uz autorice govorile i urednica knjige Bojana Radović iz Večernjeg lista , recenzentica  i glumica Mila Elegović,a podršku su dali i brojni poznati poput Dražena Žerića, Željka Bebeka, Miroslava Škore,Antonije Šole, Pamele Ramljak, Marijane Perinić, Amira Kazića- Lea, Mladena Burnača…
Uz zvuke gitare mladog glazbenika Igora Drvenkara, prisutni su mogli uživati u vrhunskim vinima izborne berbe vinarije Enjigi , cataringu Gastro Globusa i slasticama Fancy cake slastičarnice.
Nakon što je prva knjiga „ Nedostaje? Ne. Dosta je!“ osvojila srca mnogih čitatelja autorice napominju kako je samo bilo pitanje vremna kada će i druga knjiga ugledati svjetlo dana. Čitatelji su ti koji ih inspiriraju i redovito ostavljaju poruke, recenzije i pohvale na njihovoj službenoj Facebook stranici.
Knjiga „Kad te bajka sastavi, a život rastavi“ naglašavaju nije tipična self help knjiga. Prihvaćanje različitosti glavna je tema ove knjige. Maja i Mislav glavni  su junaci knjige,ljubavni par sadašnjice, pod pritiskom okoline,pod različitim utjecajima svojih uvjerenja,obitelji,ali i društva u koje se nalaze.Oni se tek moraju ostvariti kao par.Priča je protkana humorom i realnim situacijama.
Susret s autoricama zakazan je već u subotu  14.11.2015 u 18 sati na Interliberu, izložbeni prostor Večernjeg lista,a knjigu možete pronaći i na kioscima Tiska.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *