Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ivanu Zaku dodijeljena Zlatna ploča za album “Bolja od najbolje”

unnamedU današnje recesijsko vrijeme rijetko se koji glazbenik može pohvaliti da mu se albumi i dalje prodaju, a još je manje onih koji dosegnu Zlatnu nakladu. Jedan od njih je glazbenik i autor svih svojih pjesama Ivan Zak, kojemu je danas njegova diskografska kuća Menart, svečano uručila Zlatnu ploču za album “Bolja od najbolje“.

Naklade su verificirane od strane Hrvatske diskografske udruge, a na temelju prijavljenih podataka HDS ZAMP-a, Ivan Zak se svrstao među glazbenike čiji je autorski rad prepoznat od strane struke i publike.

Zlatnu ploču Ivanu Zaku uručio je direktor Menarta, Branko Komljenović. Čestitkama su se pridružili i Ivanovi kolege Begini, Denis Dumančić, Fayo, Darko Bakić, te brojni mediji.

Izuzetno ponosan na zlatni uspjeh albuma “Bolja od najbolje”, Ivan Zak je rekao:

unnamed (1)„Vijest da je moj posljednji album prodan u Zlatnoj tiraži beskrajno me razveselila. Ima li glazbeniku boljeg vjetra u leđa od ovakvog priznanja koje vam nedvojbeno ukazuje na to da je vaš rad prepoznat i da vas publika cijeni. Vjerujem da ću i svojim novim albumom „Usne varane“, koji samo što nije izašao, opravdati očekivanja fanova koji su album „Bolja od najbolje“ obojili u zlatno i na tome im zahvaljujem.“

„Iznimno smo ponosni, što i u teška diskografska vremena naši izvođači dostižu Zlatne tiraže. Posebno ako uzmemo u obzir da se radi o prvom albumu Ivana Zaka koji je izdao za Menart, te da je Ivan i sam autor svih pjesama onda je ovaj rezultat još vrijedniji. Ivanu dodjeljujemo Zlatnu ploču, taman manje od mjesec dana pred izlazak njegovog novog albuma “Usne varane“ kojem želimo barem takav uspjeh.“ – rekao je direktor Menarta Branko Komljenović.

Da je album „Bolja od najbolje“ zaista s pravom dosegao ovoliku nakladu, govori činjenica da Ivanova svaka pjesma na Youtubeu broji višemilijunske poglede, a još jedan dokaz tome su i njegovi rasprodani koncerti diljem zemlje.

Zlatna ploča izvrsna je uvertira za novi album „Usne varane“ koji izlazi krajem travnja.

Više o Ivanu Zaku, nadolazećim koncertima i zbivanjima pratite na njegovo službenoj Facebook stranici.

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *