Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Zuhra show

Naš najbolji komičar I glumac Zlatan Zuhrić Zuhra otvoreno odgovara na vaša najintimnija pitanja vezana uz ljubav, seks, posao, obitelj, djecu…
Postavite pitanje na našem službenom Facebook profilu , na našem službenom Twitteru ili nam pošaljite pitanja emailom na glamour@glamour.hr

Maja: Dragi Zuhra, moj dečko je oženjen, zajedno smo već 15 godina, on nikako da se rastane, luda sam za njim, šta da radim?
Zlatan Zuhrić Zuhra: On se ni neće rastati, zato što to iz muške perspektive izgleda puno drugačija, a naročito ako ima djecu. Mislim da je najbolje rješenje da se popije jedna duga kava, i da se suoči sa činjenicama, i onda ako je stvarno spreman na taj veliki korak, u što sumnjam, onda nek vježba strpljenje, a ako ne onda je najbolje da uplovi u neku drugu luku.
Ivana:  Dragi Zuhra, upoznali smo se ovo ljeto na moru, vodili smo ljubav na plaži, više mi se nikada nije javio. Da li on mene voli?
Zuhra: Pa ako je bilo lijepo, upišite u spomenar. A ako se ikada sretnete, vodite opet ljubav. Ako vam je suđeno, srest ćete se opet, ali ne treba plakati za njime.


Ana: Dragi Zuhra, našla sam se u ljubavnom trokutu, ne znam što da napravim. Da li da poslušam razum, ili da me ipak srce povede?

Zuhra: Pa najbolje je uvijek poslušat srce, ali pritom treba pazit da ne ostaneš bez razuma. Što se ljubavi tiče, uvijek je pravac bolji od trokuta, jer bi trokut na kraju mogao završit kao osmerokut.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *