Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Zeolit u službi ljepote!

SkincareProductimage3_1296xNa početku nove godine, svi razmišljamo o detoxu tijela! Upravo sada krećemo s promjenom prehrane, u fokus stavljamo optimalnu količinu vode, krećemo s pojačanim aktivnostima! Fokusirajte se na naš najveći organ – kožu! I ona treba detoks, kojeg je po mnogobrojnim studijama najbolje napraviti „čarobnim mineralom“ zeolitom. O mineralu budućnosti se intenzivno piše, ali isto tako i malo zna.  Što trebate znati? Zeolit, osim svojih anti-polucijskih svojstava, čisti i obnavlja kožu, a u stanicu unosi kalcij, kisik i čak 17 minerala. Posljedično, sudjeluje u pomlađivanju kože, smirivanju alergijskih reakcija, heroj je u borbi protiv akna uklanjajući svakodnevne „neprijatelje“ kože, a blagotvorno djeluje na sve tipove kože – dokazano i bez nuspojava. Štoviše, sam zeolit pomiješan s prirodnim uljem ili vodom donosi izvanredne rezultate u njezi lica, a što ga čini još učinkovitijim.

 
Zeotex zeolit je u potpunosti prirodan vulkanski mineral s najsnažnijim detoksikacijskim učinkom kojeg nam priroda može ponuditi, a djeluje tako da svojim ultra finim mikro česticama privlači i „zarobljava“ razne toksine u svoj kavez (što mu je, slikovito, i stvarna struktura) i tako nas oslobađa od štetnih tvari, a pritom regenerira i revitalizira kožu. Ukoliko je apsorpcija toksina velika, utoliko se to reflektira na stanje kože koja tada reagira crvenilom, aknama i kožnim alergijama – koje su „alarm“ za promjenu skincare rutine.

Na početku 2022.isprobajte sljedeće:

Zeotex Derm 

Krema za problematičnu kožu može se pohvaliti revolucionarnom formulom za njegu lica. U potpunosti je prirodna i sigurna za našu kožu, a uz kontinuiranu upotrebu, rezultati ne izostaju. Najvažnije komponente su zeolit – učinkovit čistač kože koji revitalizira i regenerira kožu i microsilver (elementarno srebro) – zaštitnik kože s antibakterijskim i antivirusnim svojstvima. Njihova kombinacija sprječava pojavu novih kožnih problema, a postojeće olakšava.  Ovaj proizvod je namijenjen za sve tipove kože, kao i one osjetljivije, sklone atopijama.

Cijena: 235,00 kn

Zeotex Mask 50 ml
Osnova ove maske je zeolit, mineral 21.stoljeća koji ima najsnažniji detoksikacijski učinak, a učestalom upotrebom ove maske dubinski čistite, revitalizirate, hidratizirate i štitite kožu potičući njezinu regeneraciju i prirodan lifting. Kako djeluje na kožu? Ultra fine čestice zeolita negativnog su ionskog naboja te na sebe (poput magneta) vežu pozitivno nabijene štetne tvari prevenirajući njihovo štetno djelovanje, regenerirajući i revitalizirajući kožu. Zeolit maska je odličan saveznik u borbi s aknama jer čisti pore i uklanja višak sebuma sprječavajući stvaranje upala. Uz to, ova maska u svom sastavu ima   PrincipHYAL® Cube3 hijaluron nove generacije, koji reagira direktno s receptorima stanica i omogućava dvostruku snažniju prodornost aktivnih tvari u epidermalni sloj kože. Tim brzim i dubokim prodorom omogućuje bogatu hidrataciju, regeneraciju i revitalizaciju kože, a postiže i trenutni efekt liftinga. Uz to, ovaj aktivan sastojak povećava elastičnost, potiče sintezu neo-elastina, zaglađuje bore i poboljšava kompletnu strukturu kože. Ten (p)ostaje zaglađen i blistav! Kombinacija aktivnih sastojaka potiče obnavljanje kože i prirodnu regeneraciju stanica. Povoljno djeluje na elastičnost kože i nježno smiruje upale. Maska osigurava savršeno balansiranu dozu detox sastojaka, antioksidansa, vitamina, minerala i hranjivih sastojaka koji će oplemeniti kožu na najbolji mogući način.

Po čemu se ova maska razlikuje od svih maski na tržištu?
Ova maska stvara zaštitni sloj na koži te je tako štiti od isušivanja (po tome se razlikuje od ostalih detox maska na tržištu koje često uz pročišćavanje ne pružaju očuvanje prirodne hidratacije kože). Crvena alga (koja se nalazi u sastavu maske) sadrži spoj 4-hidroksi prolin, a taj spoj se također nalazi i u našem kolagenu. Pridodamo li njemu i Macerat centele  je izvrsno sredstvo u borbi protiv ožiljaka i bora, pred sobom imamo proizvod koji dodatno pomaže u procesu zacjeljivanja.


Cijena: 199,00 kn

Više o Zeotex proizvodima pročitajte na www.zeotex.hr 

Alma Premerl Zoko

Privici20. sij 2022. 10:46 (prije 3 dana)
prima skrivena kopija: ja

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *