Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Zaručeni ste? Što sada?

1. Nazovite svoje najbliže i prijatelje (čak i one s kojima dulje vrijeme niste razgovarali)

Zaručnički DOs i DON’Ts započinju odmah nakon što ste rekle „Da“. Vaš prvi zadatak je nazvati sve bližnje i javiti im uzbuđujuće vijesti. No ne kroz poruke, statuse itd. Uzmite si par sati vremena, listajte kroz vaš telefonski imenik i nazovite sve članove obitelji i prijatelje. Zatim zamolite mamu, sestru, tetku i druge članove obitelji kako bi vam pomogli oko priprema.

zaruke1

2. Prilagodite prsten vašoj veličini

Vaš novi kamen je savršen u svakom pogledu, osim što malo „pleše“ po prstu ili stišće. Odnesite prsten na smanjenje ili povećanje. Ne želite ga izgubiti odmah nakon što ste ga dobile.

zaruke2

3. Osigurajte prsten

Nište ne može zamijeniti značenje vašeg prstena. No ako mu se nešto dogodi, najmanje što možete je dobiti vaš novac nazad. Raspitajte se kod Vašeg osiguranja što je sve potrebno kako bi ga mogli osigurati.

zaruke3

4. Odredite datum, iako to nije baš onaj datum

Nakon čestitka i „daj da vidim prsten,“ sljedeće što će vas ljudi pitati je „kada je vjenčanje?“ . Izbjeći ćete puno glavobolja ako Vi i vaš partner imate spreman odgovor. Naprimjer, „Planiramo početkom 2013.“ ili „sviđa nam se ideja sljedeće zime“. Osim toga imat ćete smjernice kod planiranja vjenčanja.

zaruke4

5. Kreirajte „Wedding-Blog“

Nakon što su svi saznali za vaše zaruke, morate kreirate internetsku stranicu na kojoj će svi uzvanici znati sve novosti, osim toga možete napisati priču o tome kako ste se upoznali, postavljati vaše slike, slike priprema itd.

zaruke5

6. Dopustite si dnevna sanjarenja

To potiče kreativnost. Nabavite časopise vezane uz svadbe, vjenčanice. Tragajte za savršenim mjestom za medeni mjesec. Odlučite što želite, a što ne za vaš poseban dan.

zaruke6

7. Planirajte izlazak samo s vašim zaručnikom

Nakon što su sve zaručničke proslave gotove i niste imali vremena samo za vas dvoje, idealno je vrijeme za romantičan izlazak. Proslavite vašu vezu i nemojte razgovarati o vjenčanju.

zaruke7

8. Nabavite si planer za vjenčanja

Ne, ne osobu (barem ne za sada) nego knjigu, kalendar, kolaž ili nešto što vama pomaže u organizaciji.

zaruke8

9. Razmislite da li želite organizatora za vjenčanje ili želite sve organizirati sami

Razgledajte sve elemente koji su potrebni za organiziranje vjenčanja. Razna pregovaranja i dogovaranja, pronaći idealnu vjenčanicu, organiziranje zabave te zatim razmotrite da li su to sve zadaci s kojima se možete nositi ili trebate pomoć. Ako se odlučite za pomoć, morate je uračunati u budžet.

zaruke9

10. Otvorite račun s uštedom za vjenčanje

Čak i najmanje vjenčanje košta. Ovo Vam je super način kako bi bili financijski osigurani.

zaruke1'

11. Pitajte roditelje koga bi sve pozvali na svadbu

Prije nego što odlučite koliko bi gostiju htjeli, vrijeme je da pitate roditelje koga bi oni sve pozvali. Morate također naglasiti da je to samo primaran popis te da se stvari mogu promijeniti.

zaruke11

12. Opustite se i zabavite

Uzmite si vremena za odmor. Idite na masažu, spavajte kada god možete. Zaslužili ste.

zaruke12

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *