Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Vesna Pisarović i Cosmopolitan brucošijada19.10. dobitna su kombinacija!

vesna_pisarovic_cosmopolitan_brucosijada_2019Njeno ime sinonim je za odlične koncerte i vrhunsku zabavu. Ona je Vesna Pisarović, a njena glazbena zvijezda sve je sjajnija.

Hitovima ‘Da znaš’, Jutro donosi kraj’, ‘Dolje na koljena’ ili ‘Neka ljudi govore’, na svakom nastupu raspleše i raspjeva tisuće posjetitelja, a nerijetko publika nadglasa i samu glazbenicu.

Koncertni raspored, ikone pop scene, nikada nije bio puniji, fanovi zadovoljniji, a odlične glazbene noći pamte obožavatelji brojnih gradova, gdje je u proteklim mjesecima bila rado viđena glazbena gošća. Ne sumnjamo kako će u kratkom vremenu u svim tim mjestima održati nove koncerte, jer obožavatelji to traže.

Istovremeno, nova koncertna destinacija Vesne Pisarović, ove subote 19.10. je Zagreb, točnije Hugo’s Bar i Cosmopolitan brucošijada.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 60,00kn u Hugo’s Baru, a na dan koncerta 70,00kn.

Iako je tjedan tek započeo, ovo je savršena pozivnica za vikend pred nama. Ne propustite stoga novi koncertni show Vesne Pisarović u subotu 19.10., Hugo’s Bar u Zagrebu i Cosmopolitan brucošijada!

Foto: Hrvoje Zalukar

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *