Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki ljetni horoskop – Vodenjak

Održavajte ravnotežu
vodenjakOvaj mjesec će vaš fokus varirati između rada i igre, te između privatnih i javnih aktivnosti. Pomrčina Sunca u Mladom Mjesecu Raka javlja se 13.srpnja u vašoj šestoj kući  radnog staža, čime se povećava pritisak na poslu.
Protivljenje pomrčine prema manipulativnom Plutonu i suprostavljenim vezama sa ograničavajućim Saturnom i obeshrabrujućim Uranom, moglo bi vas slomiti. Napuštanje radnog mjesta je jedna mogućnost, a razmatranja nekog novog poziva je druga mogućnost. Barem se preporučuje promjena vaših dužnosti, ili pristup u ispunjenju vaših obveza.
Međutim, 18.srpnja brbljib Merkur ulazi u glasnog Lava i u vašu sedmu kuću ostalih, poticajući nove kontakte i hrabre izjave. Ipak, društvena Venera uvlači se u stidljivog Raka 10.srpnja, te vas vuče u više introvertiranom smjeru.
Prva od tri transformacija dolazi između filozofskog Jupitera i zastrašujućeg Plutona 7.srpnja, otvarajući vašu memoriju kako bi otkrili skrivene resurse i zaliječili stare rane. Dodatne mogućnosti za samojačanje dolaze prilikom vraćanja ovog aspekta 28.srpnja, i 13.ožujka sljedeće godine.
Vaš život iz snova započinje s Jarcem u Punom Mjesecu u vašoj dvanaestoj kući tajni i duhovnosti 15.srpnja. Vaš društveni život će porasti kada Sunce uđe u živahnog Lava i u vašu sedmu kuću 23.srpnja, a zatim prelazi u Veneru 28.srpnja. Ipak, Merkur ulazi u analitičku Djevicu i u vašu osmu kuću dubinskih osjećaja 28.srpnja gdje ćete pažljivije pokazivati svoje ponašanje prema drugima.
Dramatičan Lav u Mladom Mjesecu 30.srpnja donosi energiju u vašu sedmu kuću odnosa. Međutim, u suradnji sa zadovoljnom i ljubaznom Venerom i Jupiterom, doći će do prekomjernog samo popuštanja.

POSAO

Pronađite vremena za sebe
Potrudite se uložiti više osjećaja u svoj rad ovog mjeseca, Super je što imate punu glavu ideja, ali će vam biti izazov uključiti se na višu emocionalnu razinu. Naravno, mogli biste riskirati te izgubiti svoju moć, ali vrijedi iskoristiti priliku ako na taj način poboljšate odnose s kolegama ili pokažete osjećaje koje inače držite u sebi.

LJUBAV
Govorite iz srca
Ovog mjeseca postoje dva različita astrološka kretanja koja će možda biti teško pomiriti. Zabavna strana je pokazana aktivnim Marsom u razigranim Blizancima i u vašoj petoj kući romantike. Ovaj povoljan utjecaj je idealan za flert i privlačenje. Bit ćete osobito slatki da privučete malo pažnje u bilo kojem trenutku.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *