Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki ljetni horoskop – Rak

rakBezgranični Jupiter u blizancima u vašoj 12. kući mašte raspršuje svoju energiju u više smjerova nego što vi možete ići. Problematični aspekti od Jupitera do nemislosrdnog Plutona i strogog Saturna 18. do 20 srpnja počinju proces koji neće završiti do drugog proljeća. Ako se osjećate kao da trčite u krug, sada je vrijeme da sagledate strateški vaše planove i uspostavite prioritete koji će proizvesti opipljive rezultate,a ne frustracije. Ne bojte se odustati od projekta dok preispitujete vaše dugoročne troškove i koristi.

Merkurov retrogradni okret 14.srpnja u vašoj 2. kući resursa,piodsjetit će vas da su dodatno fino podešavanje i prilagodbe potrebne dok se ovaj prevrtljivi planet okreće izravno 8. kolovoza. Možete željeti hrabro gurnuti to naprijed i napraviti ekstravagantnu kupnju, ali ne dopustite da svjetlucavost u tom trenutku uzrokuje vaše neodgovorno potrošačko ponašanje.

Ovaj mjesec neki događaji mogu značajno utjecati na vaš život. Puni Mijesec u jarcu, 6. srpnja se pridružuje Plutonu u vašoj 7. kući partnerstva i buntovni Uran, koji može povečati želje i posijati sjeme neizvijesnosti miješajući okolnosti u privatnom i poslovnom životu izazivajući želju za sukobom. Složene emocije i promijenjive okolnosti u osobnom i poslovnom partnerstvu mogu zahtjevati od vas da se izjasnite i i vratite red oko mladog Mjeseca u raku na ključni datum. Strogi saturnovi zahtjevi ovoj Sunce- Mjesec konjukciji je jasan poziv za povečanje samodiscipline koji će vam pomoći da postavite jasne granice prema drugima i samome sebi. Srećom proboj Jupiter- Uran sextila 22. srpnja donosi uzbudljive mogućnosti koje mogu predstaviti obrat na vašem putu prema uspjehu.

Karijera

Glumite dok ne uspijete

Sunce u vašem znaku može zagrijati vašu osobnost ovog mjeseca i učiniti vas mnogo uvjerljivijima. Međutim, ako je ne osjećate teško ju je odglumiti. Osjećaji se vide na vašem licu, stoga ne pokušavajte ih sakriti. Naravno, vodite računa o poslu koji plača vaše račune, zato temeljito analizirajte svoju profesionalnu situaciju prije nego išta dramatično učinite po tom pitanju.

Ljubav

Proanalizirajte stvari

Srpanj počinje sa Suncem u vašem osjetljivom znaku. Dobra vijest je da vam omogućuje da dobijete više pažnje. Izazov je, međutim, taj da ćete možda biti više reaktivna nego obično. To pomaže prepoznati da će vaše raspoloženje biti promijenjivo, nekoliko dana možete izgledati i osjećati se dobro,a druge dane vam pak može nedostajati samopouzdanja. Ne pridajte veliku važnost tome i milostivo ćete moći doživjeti sve boje vaše osobnosti, bez odlaska u krajnost.

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *