Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki ljetni horoskop – Ovan

Stvari koje činimo za ljubav

ovanSada se privlačna Venera kreće direktno u vašem znaku, nalazite se u borbi potezanja užeta između jake želje za uspjehom i borbe protiv povlačenja od svijeta kako biste se posvetili onima koje volite. Nedavni valovi jake napetosti se nastavljaju kako se ambiciozni jarčev puni Mjesec veže za strastveni Pluton 6.srpnja u vašoj 10.kući karijere. Iako znate što želite i imate plan kako to i dobiti, vaša energija je dosta niska u odnosima prema vašoj obitelji, odgađajući vaš uspijeh.

Ne možete odjuriti i napraviti stvari po svome, jer energični Mars ulazi u diplomatičnu Vagu 6. srpnja i ostaje u vašoj 7. kući Partnerstva sve do 23. kolovoza, prisiljavajući vas da balansirate između onog što elite i potreba vama bliskih ljudi. Iako suprotni aspekti nekonvencionalnog Urana upućuju na neobićne događaje 4. srpnja , događaji u vašem životu bi se mogli malo primiriti kako se komunikator Mars zaustavlja na ulasku u svoju retrogradnu fazu, koja traje od 14. srpnja do 8.kolovoza.

U međuvremenu Mars donosi nevolje kao i trokutasti Jupiter, kvadratni Plutonu suprotnosti s Uranom 17.do 18. srpnja. Dosadna konjukcija popustljivog Jupitera u vašoj interaktivnoj 3. kući Komunikacije do kontrolirajućeg Plutona 18. srpnja izaziva vas dalje da balansirate svoje osobne probleme koji vam odvalaće pažnju s vašim obvezama i odgovornostima.

Njegujući rakov mladi Mjesec na kljućni datum aktivira vašu 4. kuću Zaklada, podsjećajući vas da ne postoji zamjena za emocionalnu potporu prijateja i obitelji.

Sunčev ulazak u denonstrativnog Lava i vaše zadovoljstvo u ljubavi kroz 5. kuću Samoostvarenja 22. srpnja nudi mogućnosti da izađete i uživate, mameći vas da do kraja mjeseca napustite ozbiljne stvari i ostavite ih za kasnije razmatranje.

Karijera

Upravljajte svojim očekivanjima

Radni odnos može postati kritičan ovog mjeseca. Vaša asertivni vladajući planet Mars konaćno se penje iz vše 6. kuće Usluga i ulazi u vašu 7. kuću Saveza 6. srpnja. To je na neki način pogodno za jačanje postojeće profesionalne veze ili izgradnju nove. Izlazak u javnost s projektom, traženje zaposlenja ili novih kupaca također može imati koristi od ovog tranzita. Postoji ipak nekoliko upozorenja koja biste trebali uzeti u obzir ukoliko želite da se vaši planovi odigraju kako ste željeli.

Ljubav

Izgledate dobro

Mjesec počinje sa Suncem u znaku osjetljivog raka i vašoj uzbuđenoj 4.kući. Ovo teži naglašananju vaše povućenije strane osobnosti i smanjuje sklonost za poduzimanje rizika. vaš vladajući planet Mars konačno završava svoj naizgled beskonačan ostanak u nemirnoj djevici 6. srpnja, koji bi trebao dati poticaj vašem privatnom životu. Ovaj prelazak pokreće vašu 7. kuću Partnerstva i trebao bi povećati vašu privlačnost prema drugima. Ipak, mogli biste se mogli povezati s nekime tko želi više vremena, pažnje i energije nego što vi želite

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *