Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Seks na godišnjem odmoru: gdje i kako?

Godišnji odmor je vrijeme kad apsolutno svi zaboravljamo na brige i probleme i prepuštamo se zadovoljavanju naših najintimnijih želja. Donosimo vam par prijedloga kako uživati u seksu na moru.

Seks u vodi

seks u vodiPredigru možete započeti na bazenu. Najbolje je izabrati udaljen kutak na kojem se možete maziti pod vodom. Na bazen otiđite u vrijeme kada nema gužve, rano ujutro ili kasnije predvečer. Tako ćete lakše izboriti mjesto za seks na godišnjem. Doduše, nećete se seksati baš u bazenu, ali je to odlično mjesto za predigru. Znatiželjnici će na površini vidjeti dvoje nedužnih, zaljubljenih ljudi, a pod vodom možete raditi što god vam srce poželi.

Ne budite sramežljivi i zavucite ruke u njezine/ njegove gaćice, ali pazite do kuda idete. Seks na bazenu mogao bi prouzročiti izgon iz kupališta. Trik je u tome da vaši dodiri budu gotovo neprimjetni. Na taj način možete stupnjevati svoje osjećaje i nestrpljivo očekivanje trenutka kad ostanete sami. Predigru možete nastaviti kod kuće i priuštiti si mokri seks na rubu kade. Ako poželite seks na kupalištu ili seks na plaži, priuštite si ga pod zagrađenim tušem. Tako ćete izbjeći ogorčene pogleda. Maženje ili seks na plaži usred bijela dana, zamijenite seksom na noćnom kupanju. Izaberite skrovitu plažu.

Seks na moru zahtijeva malo opreza, jer ćete morati otplivati u dublje more, jer seks na plaži među malom djecom i nije previše seksi. Pazite na oštre stijene i jake morske struje koje vam mogu uništiti plan. Da seks na moru bude što jednostavniji, nabavite luftić i odplutajte se do dubokog mora. Tamo vas nitko neće ometati. Seks na sigurnom omogućit će vam i pedalina ili brod s kojim ćete brzo napustiti plažu.

Klasični seks na plaži

seks_na_godisnjem_odmoru2

Seks na plaži sinonim je za romantičan i uzbudljiv seks koji će u vama probuditi osjećaj divljine i povezanosti s prirodom. Seks na plaži uzbudljiv je i zbog mogućnosti da bi vas netko mogao gledati. Najbolje je da seks na plaži iskušate kad padne mrak ili na udaljenoj plaži. Na plažu ponesite više ručnika. Njima ćete se moći pokriti, ako vam seks na plaži pokvare neočekivani gosti.
Ako u sebi nosite djelić egzibicionističkog seks na otvorenom će vas posebno uzbuditi. I još jedan praktičan savjet za seks na plaži: ako je vruće i sunčano, potražite hlad, jer će vas sunce dobrano opaliti i izmoriti.

Seks na krevetu apartmana

Iako možda zvuči dosadno, seks na krevetu apartmana ipak se jako razlikuje od seksa na vlastitom krevetu. U boljem hotelu možete tražiti uslugu u sobu i priuštiti si seks na hotelskom krevetu uz jagode i šampanjac. Na vrata stavite znak  ‘Ne smetaj’ i cijeli dan uživajte jedan u drugome. Izbjegnite podnevnu vrućinu na plaži i ugađajte si pod tušem uz osjećaj opuštenosti u danu koji ne poznaje žurbu i obveze.

seks na krevetuIako seks na krevetu, ovo nije seks na domaćem krevetu i zato je sve drugačije. Posao izbacite iz glave i priuštite si seks na svim mogućim mjestima u vašem apartmanu i izvan njega. Dopustite noći da se pretvori u dan i zagrljeni dočekajte svitanje. Čak i ako se odlučite za plažu, uhvatite skriven kutak za seks na otvorenom. Na putu do plaže zamolite djevojku da skine gaćice. Već sama pomisao na to će vas uzbuditi. Na povratku s plaže vraćajte se bez gaćica. Vrijedi za oboje – potrčati ćete do skrovitih zidova apartmana.

 

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *