Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Sandra Perković i Marijo Možnik novi TAG Heuer ambasadori

TagHeuer8Sandra Perković, aktualna olimpijska pobjednica, europska prvakinja i svjetska viceprvakinja u bacanju diska, te gimnastičar Marijo Možnik, aktualni europski prvak, te brončani na zadnjem svjetskom prvenstvu u natjecanju na prečama, postali su novi TAG Heuer ambasadori za Hrvatsku. Glavni slogan TAG Heuera koji glasi #DontCrackUnderPressure odražava i filozofiju ovo dvoje vrhunskih sportaša koji se ne slamaju pred pritiskom tijekom njihovih natjecanja. Mario se proteklih tjedana intezivno pripremao za nadolazeće Svjetsko prvenstvo koje se od 23. listopada održava u škotskom  Glasgowu, dok se Sandra priprema za nadolazeću sezonu. Natjecanje na Olimpijskim igrama, iduće godine, ovo dvoje sportaša odbrojavat će uz TAG Heuer satove koji pomiču granice luksuza.

TAG Heuer je švicarski avangardni proizvođač satova još od davne 1860. Avangarda je upravo kultura i filozofija TAG Heuer branda. Njihova jedinstvena tradicija temeljena je na pomicanju granica i kršenju pravila: Vode se filozofijom - koristimo snagu uma u prevladavanju tehnoloških barijera i stavarnju odvažnih satova s natjecateljskim duhom i izvrsnom izvedbom. Brend je obilježio povijest proizvodnje satova, pogotovo na polju luksuznih mehaničkih kronografa s vrhunskom točnošću s kojim se rijetki mogu mjeriti. Modeli za 2016. godinu otkrivaju novu dinamiku i u smislu vremena koje se kreće jako brzo i potpuno izmijenjenog okoliša. TAG Heuer je trenutno jedan od rijetkih svjetskih brendova satova prihvaćen u četiri različita svijeta: umjetnosti, lifestyleu, sportu i švicarskoj tradiciji i stručnosti.

Muški satovi TAG Heuer odlikuju se najkvalitetnijim materijalima, vrhunskom kvalitetom izrade, modernim i atraktivnim dizajnom te neprestano postavljaju nove trendove u švicarskom urarstvu. Ženski satovi TAG Heuer posjeduju sve vrijednosti muških kolekcija, te dodatno pružaju izbor luksuznih materijala poput roza i žutog zlata te vječnih dijamanata, koji ih uz ručni sat pretvaraju i u prelijepi nakit.

 

Foto: press

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *