Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Sami na Valentinovo?

Predlažemo pet stvari u kojima ćete možda – unatoč svemu – uživati.

candyheartsValentinovo je pred vratima, a vi ste solo? Šmrc. šmrc, nitko vas ne volli… Dosta samosažaljenja. Nije kraj svijeta. Postoji milijun vrsta vodiča koji savjetuju kako ne  razmišljati o tome kako se riješiti straha od samoće na taj dan ili kako isprosjačiti neki last minute spoj pod svaku cijenu. Ali znate li što je puno bolje od vaših pokušaja da potisnete sve što vas podsjeća na to da ste sami? To da na taj dan radite stvari u kojima ćete stvarno i potpuno uživati! Preporučamo 5 stvari koje svakako trebate razmotriti.

1. Promijenite razmišljanje

Za vrijeme Valentinova očajnički želite imati nekog pored sebe, s nekim ležati u krevetu, čak idete do te mjere da poželite biti trudni – iskoristite te (normalne) ljudske nagone i upotrijebite ih produktivno, okrenite ih u svoju korist. Prebojajte sobu, očistite potkrovlje, završite knjigu ili roman koji ste započeli, a koji već tri mjeseca leži na vašem noćnom ormariću. Kemijska reakcija koja će se dogoditi u vašem tijelu kad počnete križati stvari s popisa stvari koje trrebate napraviti je puno puno bolja od izležavanja i očajavanja.

2. Večerajte s ljudima kojima Valentinovo nije ni na kraju pameti

Znamo, ovaj dio je najlakše preskočiti, ali ako stvarno želite sagledati svoje “probleme”  iz realne perspektive i biti zahvalni na onome što imate, otiđite do javne kuhinje u vašem gradu i provedite malo vremena s beskućnicima. Oni se sigurno ne tuže zbog toga što još nisu pronašli g. Pravog. I dok im budete dijelili toplu večeru, zamolite ih da vam ispričaju kakvu Valentine’s day pričicu, garantirano će vam uljepšati večer.

3. Platonska avantura

Namjerno nećemo upotrijebiti riječ spoj, jer smo vidjeli i previše depresivnih ljudi nakon platonskog spoja na Valentinovo. Mislimo na nešto drugo. Pokupite svog singl prijatelja i napravite nešto što još nikada niste. Vlakom do Italije, zašto ne? Ili do mjesta zadnjeg počivališta vašeg omiljenog pisca, glazbenika? Neka to bude jedna totalno anti-Valentinovo avantura, znači nikakve večerice uz svijeće u fensi restorančiću.

4. Probijte led

Ovaj dio se odnosi na vas koji ste možda tek nekoga upoznali pa i niste baš single u pravom smislu te riječi. To što ste izašli tek na dva spoja ne znači da ne možete biti dio “šušura Valentinova”. Probijte led i recite: “Znam da smo izašli tek par puta i ne trebaš biti moj “Valentine”, ali možemo li otići bar na čašu vina ili nešto slično?” To vjerojatno neće biti neka super nezaboravna večer, ali ne dozvolite da samo ozbiljni parovi imaju monopol nad Valentinovim.

5. Napravite anti – Valentinovo večer

Za i to malo singl osoba oko vas napravite nezaboravnu zabavu i proslavite tu poznatu noć romantike na svoj, poseban način. Podsjećamo, Valentinovo nije namijenjeno samo parovima. Sretno.

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *