Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Raptur hair and beauty predstavio novi webshop!

Anamarija Uroić, vlasnica Salona Raptur hair and Beauty, s prvim danima ljeta predstavila je svoj novi webshop.

Kako bi svojim vjernim klijentima olakšala samostalno stiliziranje i njegu kose Anamarija je u svoju internet trgovinu uvrstila samo isključivo proizvode kojima i sama vjeruje.

Svoje klijente dodatno je razveselila i uljepšala im ljeto dodajući u svoju ponudu i neizostavne ljetne dodatke. Tako ćete na www.rhab.hr pronaći najmekše ručnike za plažu te praktične ručnike za kosu koji upijanjem vlage čuvaju kosu od pretjeranog isušivanja prilikom korištenja sušila za kosu.

Odlazak na plažu nezamisliv je bez velike torbe. Jednu upravo takvu za Vas je pripremio i Raptur team. Izrađena od 100%pamuka i u oversized dizajnu ova torba će zasigurno poslužiti ne samo za plažu već i za neke opuštene šetnje gradom.

Kako bi na najbolji mogući način stilizirali svoju kosu potrebne su Vam trenutno najpopularnije gumice za kosu, scrunchies. Na www.rhab.hr možete pronaći upravo ove gumice u 8 različitih boja, za baš svaki ljetni styling.

Naša poznata lica, Nives Celzijus, Dajana Pajkić, Suzana Horvat i Marko Grubnić, već su isprobali nove Raptur proizvode, a na Vama je da započnete dugo i toplo ljeto odlaskom na www.rhab.hr 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *